West Ham United heeft oogje op ex-Feyenoorder
Dinsdag, 28 november 2017 om 12:00

Manchester United moet vrezen voor het vertrek van toptalent Angel Gomes. Borussia Dortmund wil de middenvelder in de komende transferwindow wegkapen. (Daily Mirror)

Niet alleen Paris Saint-Germain is serieus in de markt voor Jean Michaël Seri. Ook Arsenal en Barcelona gaan in de winter een poging ondernemen om de middenvelder los te weken bij OGC Nice. (Daily Mirror)

Ex-Feyenoord Fedor Smolov is mogelijk op korte termijn te bewonderen in de Premier League. West Ham United heeft de Russiche aanvaller van FK Krasnodar op de korrel. (Daily Mail)

In de komende transferwindows heeft José Mourinho specifieke wensen. De Portugese manager wil in ieder geval een links- en rechtsback naar Manchester United halen. (The Sun)

Glenn Johnson en Charlie Adam zijn in de winter op te halen bij Stoke City. The Potters willen het duo graag zo snel mogelijk lozen. (Daily Telegraph)

Danny Hoesen keert binnenkort terug bij FC Groningen. De aanvaller werd verhuurd aan San Jose Earthquakes, maar de Amerikaanse club heeft besloten om de optie tot koop niet te lichten. (Officiële kanalen SJ Earthquakes)

Meer nieuws
   
08:51
08:51
Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
   
08:25
08:25
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
   
07:40
07:40
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
   
07:22
07:22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
   
06:51
06:51
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.