Wolves hoopt op akkoord met 'man van 120 miljoen'
Vrijdag, 1 maart 2019 om 09:00

AS Roma is niet van zins om het contract van Edin Dzeko, die tot medio 2020 op de loonlijst staat, te verlengen. Het is tegen het beleid om verbintenissen van voetballers in de dertig met een of meerdere jaren te verlengen. (Sky Italia)

Juventus overweegt in de zomer een formeel bod op Riyad Mahrez uit te brengen. De aanvaller uit Algerije is vooral de laatste weken niet meer verzekerd van speeltijd in het tenue van Manchester City. (The People)

Wolverhampton Wanderers hoopt tal van topclubs af te troeven en Joao Félix te strikken. Hoewel de spelmaker van Benfica 120 miljoen euro kost, hopen de Engelsen niet voor de eerste keer een goede deal met Jorge Mendes te sluiten. (The Sun)

Een delegatie van Liverpool heeft de laatste duels van Abdulkadir Omur bijgewoond. De middenvelder annex Turks jeugdinternational genoot in januari al interesse, maar Trabzonspor aanvaardde het formele bod niet. (Fanatik)

In eerste instantie wilde Manchester United een ervaren manager aanstellen als definitieve opvolger van José Mourinho. Omdat men behoorlijk onder de indruk is van Ole Gunnar Solskjaer, mag hij definitief aanblijven op Old Trafford. (Daily Mirror)

Arsenal heeft de pijlen gericht op Gabriel Martinelli. De jonge Braziliaanse aanvaller van Ituano moet circa 4,5 miljoen euro kosten en staat tevens in de belangstelling van Corinthians en Santos. (Goal)

Meer nieuws
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
32
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
12
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
43
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
JuventusPuglia
 
8
1 maart 2019 om 09:08
Zou Mahrez graag bij Juventus zien, Hele goede speler die bij City helaas een van de is.
 
ImparatorFT
 
1
1 maart 2019 om 11:54
Bernardeschi, Costa, Cuadrado en Mandzukic die af en toe op de flank speelt zijn toch genoeg vleugelspelers? Mahrez erbij lijkt me te veel van het goede, je krijgt dan ongetwijfeld spelers die zich ontevreden zullen voelen met een reserveplaats lijkt mij.
 
JuventusPuglia
 
0
1 maart 2019 om 14:06
Cuadrado gaat waarschijnlijk weg, En Mandzukic is natuurlijk echte flank speler, Hoewel die daar goed kan spelen. Maar vind Mahrez gewoon een goede speler die ik wel graag bij Juventus zou zien
 
ArjenIsM3
 
5
1 maart 2019 om 09:29
Joao Felix wordt echt met alle topclubs gelinkt. Lijkt erop dat iemand hem aardig aan het hypen is, vermoedelijk om de prijs op te drijven.
 
Isco24
 
5
1 maart 2019 om 10:45
Dus als je met topclubs gelinkt wordt, word je gehypt? Als je niks weet over hem, is geen schande, maar ga niet doen alsof.. On: Dit wordt de nieuwe Ronaldo. En dan bedoel ik niet dat hij hetzelfde speelt of even goed gaat worden maar dat hij de nieuwe grote ster van Portugal zal zijn. Na Eusebio en Ronaldo wordt hij het. Bernardo Silva is ook een heerlijke voetballer, maar ik denk niet dat hij echt gezien gaat worden als ster bij Portugal. Felix kan dit zeker worden.
 
ArjenIsM3
 
4
1 maart 2019 om 11:04
Lekker aanvallende reactie chef. Met het verkeerde been uit bed gestapt? Bijzonder ook dat je uit mijn reactie kan opmaken dat ik niks van hem weet. Heb hem een aantal keer (op tv) zien spelen. Uit die wedstrijden heb ik kunnen opmaken dat hij zeker een getalenteerde speler is die het erg ver kan schoppen. Maar hij draait nog maar een half seizoen mee. Een goed half seizoen zeker, maar dat maakt hem in mijn ogen echt geen 120 miljoen waard. Dat is even veel als Ousmane Dembele, die al veel meer had laten zien ten tijde van zijn transfer naar Barca.
 
Isco24
 
5
1 maart 2019 om 11:47
Oke, dus als iemand het niet met je eens is en je reactie onzin noemt is diegene met het verkeerde been uit bed gestapt en voel je je aangevallen? Wauw.. Je hebt het zelf over 'hypen'. Een populistische uitspraak die in jouw geval nergens op gebaseerd is. Bovendien zijn dit de wandelgangen. Maar goed, ik zal voortaan heel lief reageren zodat je je niet aangevallen voelt..
 
ArjenIsM3
 
0
1 maart 2019 om 12:47
Nee, maar wel als diegene me ervan beschuldigt niks over hem te weten en dat ik "niet moet doen alsof ik wat van hem weet". Over nergens op gebaseerd gesproken. Vervolgens leg ik uit waarom ik denk dat hij gehyped wordt maar daar reageer je niet op. In plaats daarvan noem je mijn uitspraak "populistisch en nergens op gebaseerd". Misschien moet je dan beter lezen. Je reageert notabene op mijn onderbouwing. Daarentegen is geen enkele uitspraak die jij tot nu toe hebt gedaan onderbouwd. Je gebruikt veel woorden, maar je zegt vrij weinig.
 
Isco24
 
0
1 maart 2019 om 12:56
Ik kan er niks aan doen dat jij je heel snel aangevallen voelt. Dus je projecteert je onzekerheid op mij, wat niet eerlijk is. Ik hoef niet te onderbouwen dat dit de wandelgangen zijn toch, of wel? Oke. De wandelgangen is een rubriek op de voetbalwebsite/forum Voetbalzone waar doorgaans geruchten de revue passeren. Een soort RTL Boulevard of Privé (roddelblad). Dat Wolves hem zou willen snapt iedereen. Utrecht wil hem ook, maar hij zal niet naar die clubs gaan. Omdat hij een topper in wording is. Iemand anders kan hem gehyped noemen, maar iemand die hem daadwerkelijk ziet voetballen, ziet dat hij niet gehyped wordt maar een geweldig talent is. Moet ik serieus onderbouwen waarom hij een geweldig talent is?
 
Peter1984
 
0
1 maart 2019 om 19:52
Wolves lijkt me zeker een ploeg voor hem. Portugese conectie met mendes. Neves had ook niemand verwacht en ging ook naar Wolves terwijl ze championship speelde. Zie hem en Neves graag naar United komen
 
lelijk
 
2
1 maart 2019 om 09:39
Zonder Dzeko zou Roma de afgelopen jaren zo veel minder punten en doelpunten behaald hebben. Word binnenkort wel 33 maar deze man is zo fit en sterk, kan makkelijk 3 jaar mee.
 
leipek
 
3
1 maart 2019 om 10:04
Ik snap Roma wel want volgend jaar is ie 34 en dan maar kijken voor december hoe fit hij nog is en dan een jaar verlengen. Beleid is Beleid en ze doen het de laatste jaren heel goed.
 
leipek
 
0
1 maart 2019 om 10:04
Ik snap Roma wel want volgend jaar is ie 34 en dan maar kijken voor december hoe fit hij nog is en dan een jaar verlengen. Beleid is Beleid en ze doen het de laatste jaren heel goed.
 
BenficaAjax1
 
2
1 maart 2019 om 11:01
Joao Felix is het grootste talent van zijn generatie. Die gaat niet naar Wolves. Het zou voor hem ook gewoon goed zijn minstens nog 1 jaar in Portugal te blijven het liefst 3 of 4. Dat geld ook voor Ruben dias, ferro, Gedson, florentino, jota, Pedro alvaro, Umbro embalo etc. Overigens zoek Felix maar is op YouTube die gast is niet normaal, dus gehyped nee.
 
V-Watcher
 
0
1 maart 2019 om 13:10
Zou voor Benfica niet slecht zijn om een middenvelder te verkopen komende zomer want op dit moment heb je teveel keuzes op het middenveld, Gedson krijgt veel te weinig speelminuten op dit moment in mijn ogen. Als je voor 1 middenvelder een flinke smak geld kan vangen dan moet je dat gewoon doen, je kan een talent doorschuiven en dat geld gebruiken om een talentvolle spits te halen. Jonas wordt 35 en dan heb je alleen Seferovic over, je moet dan daar wel investeren in mijn ogen.
 
BenficaAjax1
 
0
1 maart 2019 om 19:26
Nee samaria loopt uit zijn contract dus die zal vertrekken. Gedson zal met gabriel moeten rijpen op het middenveld en florentino is nu al een beest op de plek van samaris. Jonas zal eerdaags naar Brazilië vertrekken. Dan moet er idd nog een spits bij. Grimaldo zal ook we vertrekken die moet dus worden vervangen net als een rechtsback. We moeten maar zien maar die jongens moet je zover mogelijk houden. Ben alleen bang dat dias weggaat aan het einde van dit seizoen.