Klopp gelooft zijn oren niet en botst met Keane: 'Zei hij dat echt?'
Dinsdag, 29 september 2020 om 07:15

Liverpool wist Arsenal maandagavond met 3-1 te verslaan. De ploeg van Jürgen Klopp stond na 25 minuten spelen op achterstand door een doelpunt van Alexandre Lacazette na een fout van Andy Robertson. De thuisploeg pakte echter alsnog de drie punten door goals van Sadio Mané, Robertson en Diogo Jota. Analist Roy Keane stelde bij Sky Sports dat Liverpool enkele keren slordig was, maar Klopp kan zich totaal niet vinden in de observatie van de oud-middenvelder.

"Liverpool is een machine. Ze hebben geweldige aanvallende kwaliteiten. Ze zijn op dit moment qua conditie een van de beste teams", begint Keane lovend. De oud-speler van onder meer Manchester United had ook wat kritiek. "Ze waren op een paar momenten slordig achterin. Maar de klus is geklaard. Ze hebben een goede start van het seizoen."

Meer: Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Klopp kon zich niet vinden in de constatering dat Liverpool slordig was. "Hoorde ik het goed? Zei meneer Keane dat het slordig was? Ik kon jullie namelijk al horen. Zei hij dat echt?", aldus Klopp tegenover Sky Sports. "Ik hoorde het woord 'slordig'. Wellicht hoorde ik het niet goed. Misschien ging het over een andere wedstrijd, want over deze wedstrijd had hij het niet kunnen hebben. Sorry."

"Dit was namelijk uitzonderlijk. Niets was slordig, echt helemaal niets. We speelden vanaf de eerste minuut dominant voetbal tegen een ploeg in vorm, een team dat honderd procent in vorm is. Je moet tegen deze ploeg erg voorzichtig zijn voor de counters", aldus Klopp. Keane probeert de manager vervolgens te kalmeren door aan te geven dat hij Liverpool niet slordig vond spelen, maar dat er sprake was van enkele slordige momenten.

Meer nieuws
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
DieGelbeReds
 
23
29 september 2020 om 07:33
Meningen kunnen verschillen, maar het moment van Robertson waar de 0-1 uit voort kwam zou ik toch ook wel willen typeren als slordig. Klopp is een fantastische persoonlijkheid, maar heel soms betrap je hem toch wel op een gekleurde bril.
 
Realmezut
 
35
29 september 2020 om 07:51
Dat is ook letterlijk de enige echte slordigheid in 90 minuten. De rest van de wedstrijd was enorm goed. Sowieso sta ik weer te kijken van dit Liverpool, wat een drive en dynamiek. Dit team lijkt nog steeds onverslaanbaar en de gedoodverfde kampioenskandidaat.
 
Jackieboy10
 
8
29 september 2020 om 08:16
Het hangt een beetje van je definitie van slordig af.. Als je daaronder alleen slordige passes verstaat, dan is het niet gauw slordig inderdaad. Als je daaronder ook verstaat dat je verdedigend ''slordig'' staat opgesteld, waardoor je kansen weggeeft, dan is het een ander verhaal. Want het was niet des Liverpools, met hoe gemakkelijk die 2 levensgrote kansen voor Lacazette werden gecreëerd. En ook de steekbal op Nketiah, die Allisson goed weg haalt, was veel te makkelijk. De verdedigende lijn stond meerdere keren echt niet goed en dat kun je ook classificeren als slordig.
 
Grzegorz Krych
 
9
29 september 2020 om 09:16
Een van die 2 kansen van Lacazette was gewoon buitenspel en zou afgevlagd zijn indien gescoord. Daar stond het dus gewoon goed opgesteld. De andere was inderdaad een geniale steekbal van Ceballos (denk ik?).
 
oxxis
 
3
29 september 2020 om 09:24
Eerste helft stond die maitland-niles buitenspel toen hij er doorheen kwam, tweede helft eerste grote kans Lacazette was ook buitenspel. Tweede grote kans van Lacazette was inderdaad slordig van Alexander-Arnold. Dus over de hele wedstrijd twee slordige momenten, als dit de standaard is voor wat er al gekwalificeerd wordt als een bij vlagen slordig verdedigend liverpool, dan ben ik zeer tevreden voor de rest van het seizoen.was gewoon een zeer solide optreden, genoeg gecreeerd op aanvallend vlak, veel balbezit, relatief weinig kansen weggegeven voor de vorm waarin arsenal zit, gewoon dik voldoende voor Lfc.
 
Gooner4
 
1
29 september 2020 om 10:16
Maar het spel was toch ook slordig? Achterin rondpassen als er niet goed druk wordt gezet kan iedereen. Verder genoeg ballen die niet aankwamen en qua voetbal was het verre van hoogstaand niveau. Had nu ook niet het idee dat Liverpool en vol voor ging. Daarnaast was het achterin ook echt niet solide. Ik snap niet hoe mensen daarbij komen?als je verdedigend zo staat en een ploeg maakt daar fatsoenlijk gebruik van, dan krijg je er elke week 3 of 4 tegen.
 
VChre
 
5
29 september 2020 om 07:55
Keane heeft gewoon gelijk. Er waren misschien 3 momenten in de hele wedstrijd dat Liverpool iets deed wat niet perfect was. Als er een team is die slordig genoemd mag worden is het Arsenal wel. Wat doen die toch allemaal achterin? Lijkt wel division 9 of 10 in fifa rivals met dat getik achterin.
 
DavidDein
 
3
29 september 2020 om 09:10
Arsenal probeert op te bouwen, maar neemt hierin heel veel risico.. iedere keer die passes door de eigen 5 meter heen. Je houdt je hart vast iedere keer als Luiz of Holding aan de bal komt. Hopelijk gaan Gabriel en Saliba dat probleem oplossen, die lijken iets comfortabeler aan de bal dan Holding. Luiz is juist weer iets té comfortabel aan de bal, die denkt af en toe dat hij Pirlo is met zijn rare ballen. Arsenal natuurlijk terecht verloren, doodzonde van die kansen van Lacazette. Aubameyang maakt dat soort ballen altijd af, mist zelden een 1 op 1. Verder vond ik dat Leno ook niet bepaald rust uitstraalde. Ceballos volgende keer gewoon basis zetten ipv Xhaka of Elneny. Je zag toen hij er in kwam dat hij constant vooruit speelde en man meer situaties creëerde. Ik ben niet eens heel ontevreden als Arsenal fan. Je verliest van een wereldploeg uit, er waren tijden dat dit soort wedstrijden telkens in een pak slaag resulteerde. Gister zat er meer in ondanks dat Liverpool dikverdiend won.
 
DMS
 
3
29 september 2020 om 08:54
Ik heb Liverpool na de lockdown al meer slordigheden zien maken dan in de anderhalf jaar daarvoor.vaak iets te nonchalant. Neem nou deze fout van Robertson en vorige week van Van Dijk. Als verdediger zijnde moet je zo'n bal het stadion uit jagen en niet op die plek voetballend gaan oplossen.
 
Frenkie111
 
2
29 september 2020 om 08:57
Luister eerst even het intervieuw. Klopp kon alleen (sloppy) horen maar begreep het verkeerd. Keane heeft niet gezegd dat ze slordig waren.
 
.:Aad_De_Mos:.
 
1
29 september 2020 om 09:35
Het kan aan mij liggen hoor, maar ik vond het als neutrale toeschouwer echt een verschrikkelijke wedstrijd om te zien. Van Dijk met de ene na de andere lange bal. David Luiz deed daar nog een schepje bovenop door ook alles lang te schieten met als verschil dat ze bij Luiz niet aankwamen. Echt heel matig positiespel. Weinig vloeiende aanvallen. Liverpool schiet alles lang en geeft vervolgens een vroege voorzet met een van de backs. Arsenal bouwt op om vervolgens toch maar de bal lang te schieten.
 
Gooner4
 
1
29 september 2020 om 10:18
Ben ik helemaal met je eens. Ik snap ook niet hoe sommige mensen kunnen zeggen dat Liverpool ijzersterk en een dikke voldoende was. Ik vond het voetballend gezien vanuit beide kanten matig en dan bij Arsenal natuurlijk nog zwakker. Ook verdedigend lieten ze beide genoeg steken vallen.
 
MichTheRed
 
2
29 september 2020 om 16:05
Liverpool heeft Arsenal gewoon tactisch overklast. Arsenal ging voor een 0-0 en hopen op een counter. Liverpool zorgde ervoor dat de hele match op de helft van Arsenal gespeeld werd. En maakte hun counters onschadelijk door heel sterk positiespel in balbezit.
 
 
0
29 september 2020 om 11:03
Lacazette had er nog 2 moeten maken, dus zo raar is het niet.