Krankzinnige glansrol voor Bergwijn: twee beslissende goals diep in blessuretijd
Woensdag, 19 januari 2022 om 22:27

Steven Bergwijn heeft woensdag een krankzinnige glansrol opgeëist bij Tottenham Hotspur. De invaller, die felbegeerd wordt door Ajax, boog tegen Leicester City met twee (!) doelpunten kort achter elkaar een achterstand om in een 2-3 overwinning. De treffers vielen in de vijfde en zevende minuut van de blessuretijd en brengen Tottenham naar de vijfde plaats in de Premier League.

Tottenham kwam ijzersterk uit de startblokken en creëerde in de openingsfase levensgrote kansen. Harry Kane werd van een zeker lijkend doelpunt onthouden door een bal die op het laatste moment van de lijn werd gehaald, daarna raakte de spits met een kopbal de lat. Ook Davinson Sánchez verprutste een grote kopkans bij de tweede paal, waarna Leicester uit het niets de leiding nam. Tottenham-verdediger Sergio Reguilón speelde de bal in de drukte onhandig voor de voeten van Patson Daka, die wel raad wist met het buitenkansje: 1-0. The Spurs vochten zich terug en kwamen vlak voor rust verdiend op gelijke hoogte.

Kane werd gelanceerd door Harry Winks, kapte Çaglar Söyüncü uit en schoot via binnenkant paal binnen: 1-1. Vlak voor het doelpunt van Kane zag Tottenham-middenvelder Pierre-Emile Höjbjerg opnieuw een bal van de lijn gehaald worden. Kane had opnieuw moeten scoren toen hij oog in oog met Kasper Schmeichel kwam, maar schoot ditmaal wild over. Na rust was er minder spektakel in het King Power Stadium. James Maddison zag een hard schot gekeerd worden door Tottenham-doelman Hugo Lloris, terwijl Japhet Tanganga op Schmeichel stuitte.

Leicester leek de zege in de 76ste minuut te pakken via Maddison, die doorbrak in de zestien en geluk had dat zijn inzet via Tanganga en de paal binnenviel: 2-1. Tottenham leek te gaan verliezen, maar Bergwijn bracht daar dus verandering in. De vleugelspits vond de bal eerst gelukkig voor de voeten nadat Matt Doherty was afgestopt in de zestien en schoot eenvoudig binnen: 2-2. Kort daarna werd Bergwijn door Kane gelanceerd, waarna de Oranje-international Schmeichel omspeelde en afrondde: 2-3.

Meer nieuws
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
21
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (145)

 
Zermatt_Person
 
55
19 januari 2022 om 22:29
Conte nog altijd ongeslagen met Spurs in Bpl!!
 
PSVchelseaboy
 
113
19 januari 2022 om 22:31
Conte is een wereld trainer. Ongelofelijk dat United hem heeft laten lopen.
 
MrKrillin
 
10
19 januari 2022 om 22:32
PSV stiekem speelt Bergwijn voor Man U en Conte coach. Altahs in eerste stuk tekst staat Bergwijn boog achterstand om tegen Brentford.. Dacht Man u speelt tegen dir club
 
MoTheSpur
 
51
19 januari 2022 om 22:37
Is natuurlijk ook een toptrainer, met dit materiaal tijdens het seizoen komen en het omkeren is rete moeilijk.
 
tyuin
 
6
19 januari 2022 om 23:12
Alle lof naar Conte, maar het is wel een trainer die vaak maar 2 seizoenen goed presteert en daarna wordt ontslagen omdat iedereen het zat is. United heeft juiste behoefte aan iemand die beleid neerzet en een trainer die dit op lange(re) termijn uitvoert. Daarbij komt nog eens dat Conte een compleet ander spel en formatie speelt dan United op heeft ingekocht de laatste jaren. Ragnick heeft daar ook last van, maar in hem zien ze toch meer de vormgever van de organisatie dan de hoofdtrainer. Persoonlijk denk ik dat United inzet op Pochettino die PSG moet verlaten. Al sinds hij bij Spurs zat schemerde al door dat United in hem de ideale kandidaat ziet.
 
Willian-Borges
 
20
19 januari 2022 om 23:25
Volgens mij is Conte alleen bij Chelsea de laan uitgestuurd. Bij alle andere werkgevers heeft hij zelf echt aangestuurd op een vertrek.
 
Deem.
 
0
20 januari 2022 om 10:53
United heeft met vrijwel iedere nieuwe coach het roer omgegooid. Dat hele team hangt als een lappendeken in elkaar. En zoals jij al zegt, Conte past niet bij dit team, maar Rangnick ook niet. Die hele gegenpress is in nog geen velden of wegen te bekennen. Dus had je net zo goed voor Conte kunnen gaan. Zal mooi uitleggen worden later hoe United die pot tegen Spurs won en tegelijkertijd verloor omdat zij daardoor Conte kregen.
 
Walcott16
 
27
19 januari 2022 om 22:38
The Invincibles zijn al bang voor dit almachtige Tottenham
 
MoTheSpur
 
22
19 januari 2022 om 23:21
Dat merkte wij afgelopen weekend inderdaad ??
 
Rcleande1337
 
4
20 januari 2022 om 00:06
ach laat me niet lachen, pijn aan mijn ogen als ik naar spurs kijk, kijk leuk hoe leicester dit weggeeft, maar tegen elke andere ploeg gaat dit niet gebeuren... Spurs speelt al beton voetbal, met die italiaan maakt het het niet echt frivoler, Arsenal gaat er eind februari gewoon lekker overheen
 
Jantjeheelgoed
 
27
19 januari 2022 om 23:15
Bergwijn is na vanavond waarschijnlijk niet meer haalbaar voor Ajax. Jammer want dit is nou een speler die Ajax echt beter zou maken. Hij is superieur aan alle aanvallers en nummers 10 van Ajax behalve Anthony. Maar Bergwijn en Anthony in een team zou toch echt geweldig zijn. Ik hoop echt dat we dat gaan meemaken.
 
Sanderr
 
17
19 januari 2022 om 23:23
Tadic zou toch echt nooit banken voor Bergwijn hoor, die man is zo belangrijk voor de ploeg. Elk jaar MVP, dat zou Steven Bergwijn nog maar even moeten doen. Denk overigens dat hij inderdaad niet haalbaar is, is simpelweg iets te duur voor Ajax. Net per se door vanavond maar gewoon sowieso - meer dan 20 miljoen en ook nog een topsalaris. Dat kan Ajaxniet uitgeven aan iemand die geen onbetwiste basisspeler zal zijn.
 
memphisdepay
 
5
19 januari 2022 om 23:33
@sanderk91, Is ook niet te vergelijken. Tadic is als gearriveerde speler naar Ajax gekomen, als Bergwijn bij PSV was gebleven zou je zeggen dat zijn prestaties ook beter waren dan 2 jaar geleden, omdat hij ook ouder wordt en verder in zijn ontwikkeling komt. De prestaties van Tadic zijn echt fantastisch en daar kan bijvoorbeeld een Antony niet aantippen, maar als hij nu 3 jaar bij Ajax blijft dan kan hij misschien ook wel zoiets bereiken. Vergeet niet dat Tadic ook maar bij Southampton heeft gespeeld. Hij zou toch wel haalbaar moeten zijn, maar je moet er inderdaad flink voor investeren en als Ajax niet van plan is Antony in de zomer te kopen, vind ik het inderdaad ook een beetje teveel van het goede.
 
Jantjeheelgoed
 
13
19 januari 2022 om 23:44
Bergwijn is absoluut een onbetwiste basisspeler voor Ajax. Hij is een betere nummer 9 dan Haller, veel betere 10 dan Berghuis en ook een betere linksbuiten dan Tadic. Maar die moet terecht vanwege z’n statistieken en staat van dienst natuurlijk wel blijven staan. Maar als nummer 10 heeft Ajax er dan wel een power house bij.
 
myvision
 
12
20 januari 2022 om 00:55
@jantjeheelgoed - Wat een opportunisme. Ajax speelt in een zeer ingeslepen systeem, waar alle aanvallers zichzelf bewezen hebben, zeer goed tot hun recht komen hebben en Bergwijn dat nog maar moet laten zien. Als hij komt, zal hij zeker de kansen krijgen, maar je kan absoluut nooit zeggen dat hij beter is dan alles wat we in de voorhoede hebben staan. Haller is op zijn positie momenteel niet alleen de beste van Nederland, maar ook van Europa. Tadic is al jarenlang de MVP en ook in Europa haalt hij cijfers die weinigen kunnen evenaren, al jarenlang. Antony zit de hele wereld achter aan. Bergwijn zit op de bank bij een Engelse subtopper dat Conference League speelt. Een beetje meer respect voor de voorhoede van Ajax is op zijn plek. Wel hoop ik dat hij nog komt, want dit spektakel heeft sowieso zijn transferwaarde niet naar beneden gebracht. Een eventuele huur moet Ajax dan weer niet doen.
 
-NEC-
 
24
20 januari 2022 om 03:09
Haller is de beste spits van Europa? Weet niet of ik ooit zo’n enorme onzin heb gelezen op deze site. Het is waar dat de Ajax aanvallers zich echt wel hebben bewezen en ook niet veranderingen daarin zie komen na het aantrekken van een andere aanvaller, de aanvallers van Ajax hebben zich absoluut bewezen. Maar je wil Haller dus echt gaan meten met Lewandowski, Benzema, Kane en Lukaku bijvoorbeeld? Dan begrijp je het niet helemaal denk ik. Een spits die 10 goals wist te maken in twee seizoenen Premier League en tot dusver nooit 20 goals in de Eredivisie wist te maken?
 
Psvlld
 
20
20 januari 2022 om 03:49
Nou, ik heb best veel respect voor de voorhoede van Ajax, maar na dit stukje wil ik dat bijna allemaal terug nemen. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar Haller beste spits van Europa? De hele wereld zit achter Antony aan? Dit is niet eens aandikken om een punt te maken denk ik, maar bloedserieus. Wat een onzin kraam je hier uit. Je kan soms vrij objectief zijn, om zo nu en dan de meest onrealistische subjectieve onzin te verkondigen. Elk jaar hoor ik weer dat spelers van Ajax bij de beste spelers horen van Europa of makkelijk meekunnen met topploegen, maar de realiteit is toch vaak anders gebleken (welke 100 redenen daar ook aan ten grondslag liggen). In het Ajax systeem renderen veel spelers buitengewoon goed, maar vervolgens houd het vaak geen stand. Laten we maar gewoon bescheiden blijven met zijn allen.
 
Teesboer
 
10
20 januari 2022 om 08:09
Ajax en bescheiden blijven, dat past zelden goed bij elkaar. Ze doen het dit jaar weer buitengewoon goed in Europa. Echter zoals jij al benoemd is Haller bij lange na niet de beste spits van Europa en zit zeker niet de hele wereld achter Antony aan. Er is bijna geen Ajax speler die slaagt bij een Europese topclub op dit moment, dus iets minder overdrijven lijkt mij ook beter.
 
skaradonna
 
1
20 januari 2022 om 08:13
Laat hem dan maar komen. Al kost hij 50 miljoen…Maakt hij straks 15 goals in eerste ronde Champions League, 45 assist in eredivisie, 24 goals in eredivisie op laatste 15 wedstrijden en met beetje geluk passeert hij nog Pasveer.
 
j3ro3ntj33__
 
2
20 januari 2022 om 08:28
@teteriot, hier sla je de plank toch wel mis. Tadic; 13.5 miljoen Antony; 16 miljoen Blind; 16 miljoen Haller zit je weliswaar wel goed, met 22 miljoen.
 
Jantjeheelgoed
 
2
20 januari 2022 om 08:41
@Myvision Anthony is een betere rechtsbuiten dan Bergwijn. Dat heb ik steeds aangegeven. Geen discussie. Respect dus. Bergwijn is beter dan Tadic maar Tadic heeft het altijd fantastisch gedaan, super statistieken en is een leider. Laten staan dus. Respect dus. Bergwijn is een betere nummer 9 dan Haller. Die doet het ook top in Europa. Ook laten staan dus. Respect dus. Bergwijn is een veel betere speler dan Berghuis op 10. Op die belangrijke positie krijgt Ajax dan een klasse speler erbij en wordt het team een stuk sterker. Dit is feitelijk. Waar toon ik geen respect voor de voorhoede van Ajax? Die hebben het geweldig gedaan in de CL. En dan met name Anthony en Haller. Maar een club als Ajax moet altijd streven naar beter. En met Bergwijn zetten ze een hele grote stap.
 
myvision
 
0
20 januari 2022 om 10:19
Ik dacht dat mensen het woordje "momenteel" wel zouden lezen en begrijpen. Hij scoort het meeste en het snelste van iedereen op die positie in de CL en dat is ook het enige wat van die positie wordt verwacht en dus is hij momenteel de beste. Ik snap ook wel dat hij niet overall de beste spits is.
 
myvision
 
1
20 januari 2022 om 10:23
@jantjeheelgoed: "hij is superieur aan alle aanvallers en nummers 10 van Ajax behalve Anthony." Daar zit mijn irritatie gezien je dat dus absoluut niet kan zeggen over een voorhoede van een team dat behoorlijk een geoliede machine is in Europa en waar een Bergwijn gezien zijn zeer schaarse speeltijd nog maar moet laten zien of hij daar past. Berghuis heeft zeker een mindere fase, maar ook die was op een gegeven moment on fire op 10. Ik zie Bergwijn dat niet zo vaak doen, gezien die niet zo vaak speelt. Denk dat we wel eens zijn dat als Bergwijn gehaald wordt, het sowieso een kwaliteitsimpuls wordt (ook in de breedte).
 
ems52
 
46
19 januari 2022 om 22:30
Damn wat een einde! Alleen de tweede helft gezien en wat een impact heeft steven bergwijn gehad! Zo blij voor die jongen!
 
tyuin
 
4
19 januari 2022 om 23:20
Levy zal wel een borreltje hebben ingeschonken en Overmars zijn oude sokken aan het nalopen op nog wat centen. Dit kan zomaar eens de interesse van meerdere clubs wekken en het voor Ajax een hele lastige zaak maken. Sowieso vind ik 20 miljoen echt de max om voor Bergwijn te betalen. Bij meer zie ik echt liever een Unuvar, Daramy of Rasmussen vaker spelen.
 
cicaldau
 
37
19 januari 2022 om 22:30
Wat een slotfase ongelooflijk. Het is bergwijn gegund.
 
Yoda
 
13
19 januari 2022 om 23:01
Jawel. Die is al rond met Ajax, daarom is hij zo bevrijd en scoort hij 2x ??
 
El Fenomeno
 
2
19 januari 2022 om 23:06
Achja, was volgens velen hier niet goed genoeg voor de EPL en hoorde niet thuis in Oranje, zelfs Gakpo was een logischere keuze. Doet het gewoon prima en het is geen schande om bij een grote club van Engeland op de bank te zitten en toch redelijk vaak mee te doen.
 
SocioFan1
 
55
19 januari 2022 om 22:30
Wat een einde zeg wauw, echt geweldig! Heerlijk zeg, en dan gewoon Bergwijn 2 keer haha en hoe! Bizar! Nou dat wordt minimaal 35 mil Ajax lol! Oh en lekker voor die egotripper Barnes, had gewoon moeten afspelen en dan zou het 3-1 zijn tsja.
 
-NEC-
 
47
19 januari 2022 om 23:32
Haha, het zijn wel vaak Ajax uitspraken als: ‘na deze twee doelpunten is hij 10 miljoen meer waard voor…’.
 
ayCaramba
 
16
19 januari 2022 om 23:14
Bergwijn gaat echt niet naar Ajax. Zelfs als Tottenham van hem af zou willen staan er een paar PL clubs in de rij voor hem.
 
SocioFan1
 
5
19 januari 2022 om 23:30
Je snapt toch wel dat als Bergwijn graag naar alleen Ajax wil en als Overmars wil betalen en Spurs gaat akkoord dat die andere PL teams geen kans maken.
 
ayCaramba
 
8
19 januari 2022 om 23:47
Een ex PSVer die al een keer gekke dingen riep over Ajax wil alleen naar Ajax? Als Leicester, Everton of Newcastle op de stoep staan met een mega contract is hij Ajax zo vergeten. Het is 1 wedstrijd maar zijn prijs is sowieso omhoog gegaan vandaag. Ik denk ook dat Conte gecharmeerd is van Bergwijn, en een top coach maakt zijn spelers beter dus ik zie wel een voorhoede van Kane, Moura, Son en Bergwijn.
 
Musi26
 
6
20 januari 2022 om 00:58
Een Amsterdamse jongen en ook nog eens een ex-Ajacied. Dus het stukje psv is totaal niet relevant. Als de spurs een bod op hem accepteren van Ajax, dan speelt hij binnenkoet gewoon in Amsterdam.
 
ayCaramba
 
5
20 januari 2022 om 02:17
Ik denk dat die hele transfer naar Ajax niet relevant is, enkel en kuitblessures weerhielden Conte ervan om echt te zien wat Bergwijn kan. Conte zei dit over Bergwijn na de wedstrijd van vandaag "I spoke about Steve in the past," Conte told BT after the game. "For me he is an important player with a special type of characteristics. No-one else in the team has these characteristics. "He is good technically, he beats the man, he is a striker and in good physical condition. It is an important choice for me - I can make him in the starting XI or bring him on in the game."
 
Man City_1970
 
5
20 januari 2022 om 05:05
Nee Klopt niet Bergwijn wil niet weg, hij wil bij spurs blijven, geen zin in de mickey mouse leaqur te voetballen
 
itsTom
 
38
19 januari 2022 om 22:30
Wat een heerlijke actie van Bergwijn die 2-3! Wat een ontlading ook, prachtig!!! Spurs verdiende het ook om te winnen maar zo'n slotfase maak je niet vaak mee!
 
ayCaramba
 
6
19 januari 2022 om 23:22
Bergwijn gaf Mbappe vibes, op deze niveau gaan ze Chelsea nog inhalen. De grootste verliezer is Man United omdat ze Conte lieten lopen, wat een sukkels
 
Rcleande1337
 
10
20 januari 2022 om 00:12
och 5 goeie minuten en het is gelijk weer hossanna, wat een grap
 
ayCaramba
 
2
20 januari 2022 om 02:28
5 goeie minuten nee, dit was een van de beste wedstrijden dit seizoen ook al had ik Spurs liever zien verliezen. Bergwijn verdient alle shine.
 
Vassetillidie
 
37
19 januari 2022 om 22:30
Hahaha spec-ta-cu-lair!!! Zat als neutrale kijker toch keihard te juichen voor onze Nederlander. Schitterend om te zien.
 
SanMarcos
 
4
19 januari 2022 om 22:31
Echt wat een sicke ontknoping. Zet dit z'n transfer op het spel?
 
Mgrizi7
 
8
19 januari 2022 om 22:31
Ongelofelijk wat Bergwijn net deed.
 
quagliarella07
 
2
19 januari 2022 om 22:31
Lijkt wel of Leicester is omgekocht voor dit wat ze net deden.
 
fcbleo
 
8
19 januari 2022 om 22:31
Blij voor hem!
 
Samcro
 
22
19 januari 2022 om 22:32
Wat dacht Tielemans, ik geef de bal wel gewoon meteen aan de spurs zodat ze nog een keer aan kunnen vallen. Handig zo in blessuretijd. Enorme bottlejob van Leicester, de spurs was rijp voor de sloop na die 2-1.
 
MoTheSpur
 
4
19 januari 2022 om 22:45
Tielemans was echt dramatisch deze wedstrijd, leek niet vooruit te branden en gaf keer op keer de bal weg.
 
El Fenomeno
 
3
19 januari 2022 om 23:28
Het was inderdaad niet handig maar het kan gebeuren. Zie centrale middenvelders in de EPL zoals een Fred, Partey of een Mctominay veel vaker balverlies hebben.
 
Walcott16
 
111
19 januari 2022 om 22:32
Ik heb Spurs eerder zo een comeback zien maken bij een 2-1 achterstand
 
PaGaBrEm
 
14
19 januari 2022 om 22:38
Viva La Luca, Walnott16 ??.
 
Sanderr
 
58
19 januari 2022 om 22:47
Daar heb ik geen actieve herinnering aan..
 
HakimZiyach22
 
10
19 januari 2022 om 22:52
Wanneer dan? Totaal geen idee.
 
paulo00
 
0
20 januari 2022 om 01:18
Toen stond het 2-0 en wat probeer je nou te doen
 
-NEC-
 
18
20 januari 2022 om 03:12
Ach, klein grapje moet kunnen. Niet zo krampachtig reageren. Prachtig voor Bergwijn dit!
 
Aguerooo
 
10
19 januari 2022 om 22:32
Wat een gast joh. Soyuncu wie iets naar hem roept waardoor Stevie hem naar de grond duwt, vervolgens maakt hij de 2-2 en 2 minuten later de 3-2 in een geweldige rush. Hopelijk heeft Conte z'n ogen nu geopend en weet Soyuncu ook Stevie niet pissed off te maken. Geweldig
 
somagunner
 
5
19 januari 2022 om 22:32
Rodgers bedankt. Overrated trainer en ja hij heeft wat afwezigen maar hoe kan je team met een 2-1 voorsprong naar voren laten lopen.
 
EmileSteele
 
8
19 januari 2022 om 23:08
Ten Hag deed het ook tegen Spurs. Het resultaat is niet veel anders
 
HakimZiyach22
 
10
19 januari 2022 om 22:33
Jeetje ik wist niet wat ik zag joh. Heb het net snel ff teruggekeken. Daar komen nog wat miljoenen bij gok ik. Ook een heerlijke pass van Kane. Dat is nou een spits die goed bij Chelsea zou passen. Topassist. En Bergwijn had een beetje geluk maar die actie ervoor was ook prima. Leicester heeft wel nachtmerries aan Spurs-thuis. Vorig jaar ook al top 4 misgelopen op de laatste dag.
 
MoTheSpur
 
4
19 januari 2022 om 22:46
Geweldige pass inderdaad, Kane speelde goed maarja Bergwijn toch MOTM in de minuten dat hij erin kwam haha
 
sKa_4
 
19
19 januari 2022 om 22:33
Als gunner moet ik wel toegeven dat ik mijzelf betrapt heb met een glimlach op mijn gezicht. Mooie comeback! Conte is precies toch wel de juiste man om deze ploeg hogerop te brengen. Voorlopig undefeated sinds komst van Conte. Proficiat Spurs.
 
Gooner4
 
7
19 januari 2022 om 22:33
Godver, erg balen als Arsenal fan. Wel verdiend en natuurlijk super voor Bergwijn!
 
somagunner
 
1
19 januari 2022 om 22:38
Rustig maar. Wij spelen zondag thuis tegen laagvlieger Burnley. Spurs uit tegen Chelsea.
 
SalvatoreConte
 
2
19 januari 2022 om 23:31
Spurs mag jullie binnenkort nog ontvangen op WHL, dus dan wordt enig puntverlies tegen Chelsea al weer goed gemaakt
 
blaugrana11
 
19
19 januari 2022 om 22:33
Wat een wereldtrainer die Conte. Gaat van Spurs echt een machine maken. Leuk voor Bergwijn dit. Hoop wel dat ie nog naar ajax komt hoor.
 
Gooner4
 
4
19 januari 2022 om 22:35
Gebaseerd op wat? Aangezien Spurs al het hele jaar matig is.
 
blaugrana11
 
6
19 januari 2022 om 22:38
Sinds Conte er is pakken ze een heleboel punten hoor. Spel is niet top, maar de punten zijn er. En ik baseer het ook op het feit dat Conte overal waar hij komt zijn team echt in een geoliede machine laat veranderen. Gaat nu al een stuk beter dan eerste half jaar. En Spurs heeft ook nog veel geld, dus zie hem dat daar ook gewoon doen. Beste trainer van de wereld als je het mij vraagt.
 
Man City_1970
 
0
20 januari 2022 om 05:02
Nope, beste trainer ook op papier , prijsen en feiten traint Manchester City, niet gezegd dat Conte geen goede trainer is. Zit wel een houdbaarheidsdatum van 2'jaar op meestal voordat ie of zelf weggaat of weggestuurd wordt.
 
MoTheSpur
 
9
19 januari 2022 om 22:49
Wereldtrainer is hij zeker maar de club moet hem eerst maar eens goed gaan ondersteunen door het juiste aankoopbeleid en het verkopen van de spelers die van hem weg mogen. Dan kijken wij verder. Dat hij ongeslagen is met dit materiaal is al van wereldniveau inderdaad.
 
Zaza62
 
5
19 januari 2022 om 22:35
Keek net bij minuut 91 ze stonden 2-1 achter ?? Wat een slotfase
 
Mason38
 
4
19 januari 2022 om 22:38
Prachtig slot in een boeiende wedstrijd. Eerste helft had Spurs het al moeten afmaken, maar liet dat na. Pluspunt was voor mij de invalbeurt van Doherty voor een enorm tegenvallende Emerson. Doherty was aanvallend aanwezig, had een doelpoging zelfs en enorme inzet. Zou zomaar kunnen dat Doherty een basisplaats gaat krijgen.
 
MoTheSpur
 
4
19 januari 2022 om 22:50
Als je moet kiezen dan verdiend Doherty een basisplaats tegen Chelsea inderdaad maar beiden zijn niet van het juiste niveau. Emerson vind ik verdedigend wel beter dus je hebt gewoon een probleem nu op rechts.
 
Mick00
 
7
19 januari 2022 om 22:38
Mocht Bergwijn naar Ajax komen is dit het perfecte afscheid. Knap van Tottenham dat ze dit in de laatste 5 minuten nog zo omdraaien! Die gaan zeker doorstoten naar de top 4.
 
Airbags
 
5
19 januari 2022 om 22:38
Nou, als men bij Ajax nog hoop had dat ze Daniel Levy van die 25 miljoen af gepraat kregen, is die hoop zojuist vervlogen.
 
MoTheSpur
 
10
19 januari 2022 om 22:42
Mijn god ik had het al opgegeven bij hun 2-1 wij hadden al 3/4-1 voor moeten staan in de eerste helft. Wij maakte het onszelf zo moeilijk maar Leicester ook gewoon veel respect verdiend door flinke inzet te tonen en kansen te pakken met zo veel afwezigen. Maar wat een slot pfff echt flashbacks naar Amsterdam in de CL haha Bergwijn mag nu denk ik niet meer weg van Conte of voor een hogere prijs ?? Mijn avond is weer goed zeg, thanks!! COYS
 
Sander555
 
14
19 januari 2022 om 22:46
Wat mooi die voetbalwereld. Bergwijn niet goed voor Ajax. Scoort er twee en het is een te goede speler voor Ajax
 
MoTheSpur
 
8
19 januari 2022 om 22:52
Nee dat niet, is meer dat de positie voor een verkoop veranderd voor Tottenham denk ik.
 
achmedn
 
3
19 januari 2022 om 22:57
Laatste seconde blessure maak je gelijk. Dan is er nog een aftrap waar leicester dan bal verspeelt en dan win je ook nog. Wow....
 
7900GT
 
3
19 januari 2022 om 23:03
Zo, die zien wij niet bij Ajax gelukkig.
 
7900GT
 
2
19 januari 2022 om 23:26
Dat zeker, maar het is al zo overvol daar...
 
EmileSteele
 
5
19 januari 2022 om 23:06
Tottenham Hotspur en winnende goals in de laatste minuut
 
CIC13
 
2
20 januari 2022 om 00:08
Pijnlijk voor Soyuncu. Daagt Bergwijn uit op het moment dat Leicester de punten lijkt te pakken, waardoor Bergwijn (eigen schuld) geel pakt. Vervolgens zorgt diezelfde Bergwijn er hoogstpersoonlijk voor dat Tottenham alsnog de punten meeneemt en dat Soyuncu ontzettend te kakken staat bij de 2-3.
 
CIC13
 
0
20 januari 2022 om 00:10
Pijnlijk voor Soyuncu. Daagt Bergwijn uit op het moment dat Leicester de punten lijkt te pakken, waardoor Bergwijn (eigen schuld) geel pakt. Vervolgens zorgt diezelfde Bergwijn er hoogstpersoonlijk voor dat Tottenham alsnog de punten meeneemt en dat Soyuncu ontzettend te kakken staat bij de 2-3.
 
DJKylian
 
0
20 januari 2022 om 00:56
Ik zie Bergwijn toch echt liever niet naar Ajax komen. Is meer een counter voetballer waatdoor het een ren paard is ipv verfijnde technische speler. Met Antony, Berghuis al 2 spelers voor rechts terwijl Daramy ook rechts kan spelen. Tadic en Daramy voor links. In de jeugd genoeg goede talenten. Ik zou eerser Karlsson proberen te halen van AZ. Is net als Antony technisch en heeft een goede trap. Ool Eriksen is welkom.
 
azchelsea
 
2
20 januari 2022 om 01:14
Net even teruggekeken. Werkelijk ongekend. Prachtig commentaar ook van Wytse. Het oprechte enthousiasme en de verbazing spatten ervan af, zo hoort het! Jammer dat hij amper meer Chelsea-wedstrijden verslaat dit seizoen.
 
Samcro
 
0
20 januari 2022 om 11:42
Jammer dat ze niet 8 Wytse's bij Ziggo rond hebben lopen. Ben benieuwd hoe groot de ergernis wordt als we straks allemaal Viaplay gaan kijken.
 
Man City_1970
 
2
20 januari 2022 om 04:57
Hoppa Bergwijn kost ineens 50M voor Ajax, ik denk dat Spurs hen niet meer laten gaan nu
 
PSG.21
 
1
20 januari 2022 om 06:10
Het is em gegund en wat een bizarre einde nog diep in de blessuretijd.
 
Pendeco
 
1
20 januari 2022 om 07:06
Heerlijk genieten voor Bergwijn en de Spurs fans. In de 95ste en 97ste minuut een zo goed als zekere nederlaag omgezet in een overwinning, wat een baas! Zo zie je maar weer, een wedstrijd duurt geen 90 minuten lang, maar 90 minuten + blessure tijd. Soms is het ogenschijnlijk onmogelijke toch mogelijk.
 
Noano
 
0
20 januari 2022 om 11:27
Echt mooi Voor Bergwijn. heb gister avond nog de weedstrijd terug gekeken. iedereen aan de Spurs kant werd helemaal gek na Bergwijn zijn tweede Goal haha. denk dat Ajax nu niet meer op Bergwijn hoeft te rekenen.