Kylian Mbappé tóch nog in onderhandeling met Paris Saint-Germain
Woensdag, 6 oktober 2021 om 17:48

Fayza Lamari, de moeder van Kylian Mbappé, onthult in een interview met Le Parisien dat contractverlenging van haar zoon bij Paris Saint-Germain nog steeds tot de mogelijkheden behoort. De aanvaller wilde afgelopen zomer al naar Real Madrid, maar een transfer bleef ondanks meerdere biedingen, waarvan de hoogste 200 miljoen euro bedroeg, uit.

Een transfervrije overgang naar Real aan het eind van het seizoen leek daardoor in de maak, maar de moeder van Mbappé geeft een nieuwe wending aan de soap. "We zijn op dit moment in gesprek met PSG en het gaat goed", zo geeft Lamari aan. "Ik heb gisterenavond (maandag) zelfs met Leonardo gesproken. Maar of we tot een resultaat zullen komen? Eén ding is zeker: hij zal tot het einde toe alles geven om de Champions League te winnen."

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Volgens de moeder van de aanvaller is het vooral belangrijk dat haar zoon lekker in zijn vel zit. "Kylian moet zich gelukkig voelen. Als hij verdrietig is, is hij in staat om te zeggen dat hij stopt met voetballen. En hij zegt dat vaak tegen ons", vertelt ze lachend. "Met Kylian kan alles van de ene op de andere dag veranderen." Mbappé wees afgelopen zomer nog diverse contractaanbiedingen van PSG af.

Mbappé bracht dinsdag in L'Equipe een soortgelijk geluid naar buiten als zijn moeder. "Ik zit nu lang genoeg in het voetbal om te weten dat de waarheid van gisteren niet die van vandaag is, noch die van morgen", zo zei hij. "Als iemand mij had verteld dat Messi voor PSG zou gaan spelen, had ik het niet geloofd. Je weet dus niet wat er kan gebeuren."

Uitspraken van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez zette dinsdag nog kwaad bloed bij Leonardo, technisch directeur van Paris Saint-Germain. "In januari hebben we nieuws over Mbappé. We hopen dat op 1 januari alles in kannen en kruiken is", zo gaf de president aan tegen El Debate. De voorzitter kwam later alsnog op zijn woorden terug tegen RMC Sport. "Wat ik bedoelde is dat ik tot volgend jaar moet wachten om nieuws te hebben. Uit respect voor PSG, waar we een goede relatie mee hebben."

Meer nieuws
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (45)

 
Ducktaildo
 
116
6 oktober 2021 om 17:54
Aan de ene kant zou het wel grappig zijn als die zou bijtekenen. Zullen mooie reacties opleveren hier van de Real fans die nu al net doen alsof die meetraint.
 
PatserControle
 
34
6 oktober 2021 om 17:59
Hahaha. InsiderMadrid had hem al een contract voor het leven gegeven. Ik denk dat Mbappe nergens heen gaat. Die heeft Messi en co om zich heen en realiseert zich nu in wat voor fantastische project hij zit. Als die straks zijn ingespeeld wordt het gewoon smullen. Wat heeft hij nou te zoeken bij met alle respect Madrid. Dat is een zinkend schip. Vooral als Benz er niet meer is.
 
Japie_Krekel
 
16
6 oktober 2021 om 18:11
Real lijkt op dit moment idd sportief een stap achteruit en LaLiga heeft de laatste jaren ook aardig aan kwaliteit ingeboekt. Ik zou niet bij PSG vertrekken hoe een prachtige club Real ook is
 
AbdelHamid
 
47
6 oktober 2021 om 18:13
Op papier ziet het er geweldig uit. Maar de paar wedstrijden die ik heb gezien, overtuigen mij allerminst. Teveel grote ego's en te weinig waterdragers. Ik zie een weinig gebalanceerd team.
 
Japie_Krekel
 
14
6 oktober 2021 om 18:16
Ze hoeven niet eens goed te spelen om te winnen met de individuele kwaliteit die ze hebben. Dat zagen we onlangs nog tegen City
 
Formus
 
20
6 oktober 2021 om 18:39
Ach, dit hoort gewoon bij t spel. Kan straks bij zijn droomclub spelen en een enorm tekengeld opstrijken. Die gaat gewoon in de zomer weg. Dit hele project is voor hem een gepasseerd station, hij is jong en wil door. Messi, Neymar, Di Maria.... allemaal al dertigers die het allemaal al hebben meegemaakt. Mbappe gaat nog. Maar voor die Madrista's zou ik het t vetst vinden als ie naar Engeland zou gaan en om PSG dan ook nog wat zout in de wonden te strooien: naar City ????
 
Busby
 
9
6 oktober 2021 om 18:42
Als ze die match overspelen wint City hem gewoon 8/9 keer van de 10. PSG werd gedomineerd en had geluk dat City zijn kansen niet afmaakte. In Frankrijk zullen ze ermee weg komen maar in CL gaan ze gewoon uitgeschakeld worden in de knockouts.
 
Japie_Krekel
 
3
6 oktober 2021 om 20:07
dat vind ik niet. City had vooral veel balbezit wat PSG juist prima vond omdat die het liefst willen toeslaan vanuit de omschakeling, maar hoeveel echt 100 procent uitgespeelde kansen heeft City nou gecreeerd in die match? PSG ook niet maar die hebben dan dus de individuele klasse van bv een Messi die zo een bal even in de kruising schiet
 
MSN10
 
5
6 oktober 2021 om 22:58
Over geld moet je al helemaal niet praten. Die sjeiks is zo ziek dat hij hem straks 100 miljoen geeft plus een paar hotels en een privé jet. Je zit daar vast in een gouden kooi
 
ModricMagic
 
2
6 oktober 2021 om 18:55
Kan inderdaad haha. Niks in het voetbal is zeker he?
 
Stijlvol
 
2
6 oktober 2021 om 19:47
Ahaha precies dat Ducktaildo! Heel benieuwd hoeveel hier natuurlijk van waar is, maar ik zou me rot lachen.
 
MrKrillin
 
2
6 oktober 2021 om 20:03
@duckaildo Ik zou het niet grappig vinden, maar wat wel komisch is, er is een lid die nu al steeds Mbappe aangeeft bij lijst afwezigen dit seizoen Haha zie je zijn opmerking we misten deze wedstrijd Modric, Hazard en Mbappe Dat is pas optimistisch
 
KsskjsjAa
 
17
6 oktober 2021 om 17:55
Denk dat die 2 1 jaar bijtekenen om me messi te doen en vervolgens daarna naar real te gaanVerder heerlijk als die het doen. Zag zoveel arrogante berichten weer haha
 
Jeff-Sparrow
 
13
6 oktober 2021 om 18:00
Heeft gezegd dat de komst van Messi zijn keuze niet zal beinvloeden. Nee Mbappe is gewoon van Real aankomend seizoen..
 
SosuhSZ
 
31
6 oktober 2021 om 17:57
Hahah goede PR hoor mevrouw Lamari. Maar daar trappen we niet meer in helaas. Ze zijn al drie jaar aan het 'onderhandelen' en gaat ook al drie jaar 'goed met de onderhandelingen'. Maak dat de aap maar wijs
 
HakimZiyach22
 
11
6 oktober 2021 om 17:57
Dat wordt denk ik gewoon een 1 jarig contract of een langer contract met afkoopsom erin. Anders is het heel dom wat Mbappe doet, dan kom je nooit weg. Altijd zwart op wit laten zetten dus. Ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt. Hij voelt wel een bepaalde dankbaarheid naar psg toe dus transfervrij kan Real vergeten. Het monstertrio verdient ook een vol seizoen om aan elkaar te wennen, dan kan het smullen worden.
 
MrKrillin
 
5
6 oktober 2021 om 20:06
Waarom zou hij nu nog dankbaar zijn? Hij was juist niet blij, dat PSG hem deze zomer niet liet gaan. Waarom zou hij dan een transferbedrag gunnen?
 
maurootje
 
5
6 oktober 2021 om 18:00
Ik vind dit zo vreemd dat je moeder of zie vrouw Icardi, je zakenwaarnemer is.. aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat ze wel echt hart voor de speler hebben. Maar contractgewijs is de voetbalwereld pure business; kan me ook wel voorstellen dat als je club een eerlijke maar onder je doel zijnde bod doet, dat er misschien ook te veel emoties kan opspelen terwijl een echte zakenwaarnemer die misschien beter kan inschatten. Al helemaal de moeder van Mbappe die, lijkt mij, alleen Mbappe begeleid en daarvoor niets vergelijkbaars heeft gedaan? Inmiddels hebben we alles wel voorbij zien komen als zakenwaarnemer; moeder,vader,broer,neef, zus,vrouw; ik wacht nu nog op iemand; opa/oma, beste vriend etc.
 
SosuhSZ
 
17
6 oktober 2021 om 18:05
Als je zo goed bent als Mbappe heb je eigenlijk helemaal geen zaakwaarnemer nodig. Hij mag de eisen stellen die hij wil en dat gaat ie krijgen ook.
 
maurootje
 
6
6 oktober 2021 om 18:08
Daar dacht ik ook aan. Vind ik namelijk ook wat hebben. Vroeger was dat iets gebruikelijker dan nu
 
SosuhSZ
 
7
6 oktober 2021 om 18:10
En ook al zou een zaakwaarnemer een iets hoger contract kunnen regelen.. daar pakt ie zelf ook wat van dus met andere woorden totaal overbodig voor een speler van kaliber Mbappe
 
RobTheGooner
 
2
6 oktober 2021 om 18:11
Ja maar als je het zelf doet haal je niet het maximale eruit wat er in zit, een speler van het kaliber Mbappe hoeft geen zorgen te maken dat hij te weinig krijgt maar er zit altijd meer in.
 
MrKrillin
 
0
6 oktober 2021 om 20:07
Rob ook als qua salaris maximale er niet uitgehaald wordt, het wordt op andere manier gecompenseerd. Nu gaat groot bedrag naar moeder ipv zaakwaarnemer. Zij heeft verder echt het beste voor haar zoon. Kijk Raiola vs Brobbery.
 
RealXIIImadrid
 
9
6 oktober 2021 om 18:02
Ik hoop dat hij dan zsm bijtekent want dan zijn we ook weer af van deze soap. Real Madrid en perez moeten zich ook niet laten bespelen door Mbappe.
 
Bertos
 
2
6 oktober 2021 om 18:07
Normale zaak. Hij wou graag een transfersom opleveren. In zijn nieuwe contract zal hij vast wel een soort Real Madrid clausule laten plaatsen.
 
Benjamin89
 
7
6 oktober 2021 om 18:10
Hoe kan je die club ooit nog belonen met een contractverlenging nadat ze zijn droom hebben ontnomen? Gister zelf nog aangeven dat er geen onderhandelingen zijn en nu zegt zijn moeder weer dit. Ze houden de clubs en fans al 2 jaar voor de gek. Ben er eigenlijk helemaal klaar mee.
 
Rhynocerys
 
8
6 oktober 2021 om 18:18
Lijkt me onzin. Ze zegt dat Mbappé snel van gedachten kan veranderen, terwijl hij juist overkomt als een van de meer mentaal consistente voetballers. Het lijkt ook al een aantal jaar vrij duidelijk dat hij naar Real Madrid zal gaan
 
Starrider
 
8
6 oktober 2021 om 18:22
Ik snap echt niet als die nog langer dan een jaar daar zou blijven. Als die Ronaldo en Messi of elke andere grote speler achterna wilt moet ie zo snel mogelijk die competitie verlaten.
 
Unbeliebeble
 
6
6 oktober 2021 om 18:43
Lijkt me sterk, maar in het moderne voetbal weet je het nooit. PSG heeft alles uit de kast getrokken om Mbappe te laten tekenen, maar tevergeefst. Geld speelt dus niet meer zo een grote rol bij Mbappe, althans die indruk krijg je. Verder komt dit ook niet overeen met wat er de laatste tijd in de berichtgeving werd gemeld. Je las alleen maar over een gefrustreerde en boze PSG. De grote oliemannen weten daar ook heus wel dat het dan niet lekker zit en dat een contractverlenging hoogst onwaarschijnlijk is. Maar nogmaals: niets is onmogelijk in het huidige voetbalwereld. Ik hoop natuurlijk van harte dat hij zijn sportieve ambities gaat nastreven bij zijn droomclub.
 
ModricMagic
 
4
6 oktober 2021 om 18:56
Alle opties staan open natuurlijk en de een wat groter dan de andere. Voetbal is hartstikke onvoorspelbaar maar ik denk zelf dat die volgende zomer graag naar Real komt voor een nieuwe uitdaging. Hij speelt er al een aardige tijd en je ziet aan alles wel dat die Ligue 1 niet zo speciaal meer vindt.
 
FCBInsider1899
 
3
6 oktober 2021 om 19:03
Zand in de ogen strooien. Zijn tenue staat al klaar in het Bernabeu...
 
real8madrid
 
3
6 oktober 2021 om 19:42
Als het vandaag 2 januari was dan had ie volgens mij al getekend bij Madrid. Echter is het natuurlijk nog geen 2 januari en in het voetbal is niets zeker. De komende pakweg 90 dagen kunnen er nog 1001 dingen gebeuren en zijn er zat redenen waardoor Mbappe alsnog van gedachte verandert.
 
MrKrillin
 
2
6 oktober 2021 om 20:10
real8madrid hopen dan dat zij 3e worden in de CL poule. Ga als gek Leipzig supporteren en City Hopen dat Neymar super ego blijft
 
FCBInsider1899
 
0
7 oktober 2021 om 11:34
@mrkrillin Dan zou ik eerder Club Brugge supporteren dan Leipzig :D
 
NielsGeerligs
 
0
6 oktober 2021 om 19:43
Heb altijd al gezegd. Die blijft gewoon in Parijs. Lekker beetje ballen en vet miljonair worden in je eigen stadje. Daarnaast moet hij in Spanje veel meer deelnemen aan het spel. Meer op de helft van de tegenstander. Daar vind ik hem eigenlijk niet zo heel goed in. Begrijp me niet verkeerd, zeer goeie speler met een bovengemiddelde techniek en overzicht. Dodelijk in combinatie met zijn snelheid. Maarrr...als hij niet met snelheid kan spelen of hij boet in snelheid in? Dan blijft er imho veel minder over dan wat bv een Thierry Henry had. Die kon magistraal voetballen met ruimte voor zich én in de kleine ruimte. Ik gun die jongen het wel want ik vind hem wel sympathiek...maar de hosanna zie ik echt niet. Moraal vh verhaal: lekker in Parijs blijven...
 
real8madrid
 
1
6 oktober 2021 om 23:01
Dat doet mij vermoeden dat jij het type voetbalfan bent dat enkel techniek in/en dribbelen ziet. Mbappe is nu al (waanzin overigens op deze leeftijd) een van de besten ter wereld in het vinden van ruimte zonder bal en zich juist positioneren voor goal. Dat deed ie al geweldig met Monaco toen ie 18 was. Die vaardigheid is wat Ronaldo een van de besten ter wereld heeft gemaakt en dus zeker niet te onderschatten.
 
Troy010
 
0
6 oktober 2021 om 19:52
Stel, Mbappé tekent bij... CL finale Real-PSG waarin Mbappé 2x scoort en ze hun eerste CL geeft.
 
mcgregor
 
1
6 oktober 2021 om 23:50
Ze hebben hem een salaris van 51 miljoen per jaar geboden las ik .. bij real Madrid gaan ze niet verder dan 32 miljoen. Groot verschil maar denk dat deze jongen allang met zijn gedachten bij Madrid zit en komend seizoen te bewonderen zal zijn in Spanje. Niet voor niks weigert hij steeds bij te tekenen
 
Kiryu-san
 
0
7 oktober 2021 om 00:31
Geen stress daar komt gewoon een clausule in , die speelt volgend jaar gewoon in het maagdelijke wit
 
rmossing
 
0
7 oktober 2021 om 11:52
Hij wilt zich gewaardeerd voelen. Dat is een term die steeds vaker opduikt. Concrete uitleg volgt nooit maar gezien de feiten tot nu toe betekent dit meer geld.
 
visca el barca
 
0
7 oktober 2021 om 21:34
Bijtekenen en een bepaalde bedrag wat real moet betalen, Mbappe alsnog naar real. Let maar op.