Raiola haalt uit: 'Sommigen praten omdat ze bang zijn om vergeten te worden'
Dinsdag, 21 augustus 2018 om 09:15

Na de 3-2 nederlaag van Manchester United op bezoek bij Brighton & Hove Albion leverde Paul Scholes forse kritiek op Paul Pogba. De oud-middenvelder van the Red Devils was van mening dat de Franse middenvelder een slechte wedstrijd speelde in Brighton. Mino Raiola, zaakwaarnemer van Pogba, heeft via Twitter gereageerd op die kritiek van Scholes.

"Dit team mist leiders. We dachten dat Pogba de ideale kandidaat was om de leider te worden, maar hij heeft dat hier niet laten zien. Hij speelde opnieuw een belabberde wedstrijd en is zo inconsistent. Aan de bal was hij zwak", sprak Scholes over het spel van Pogba, die tegen Brighton & Hove Albion negentig minuten in het veld stond en een doelpunt wist te maken. Raiola heeft nu voor het eerst sinds juli weer eens Twitter gebruikt om te reageren op Scholes.

"Sommige mensen moeten praten omdat ze bang zijn om vergeten te worden. Scholes zou nog geen leider erkennen als hij tegenover Sir Winston Churchill staat. Hij zou de nieuwe sportief directeur van Manchester United moeten worden en Ed Woodward moeten adviseren om Pogba te verkopen. Dat worden slapeloze nachten om een nieuwe club te vinden", schrijft de belangenbehartiger op Twitter.

Er is de afgelopen tijd veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Pogba bij Manchester United. Barcelona zou in de markt zijn geweest om de middenvelder over te nemen van the Red Devils. Volgens de laatste berichten in de Engelse media wachten de Catalanen echter minimaal een jaar met een bod op Pogba.

Meer nieuws
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
38
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
18
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
RinusMichelss
 
10
21 augustus 2018 om 09:29
"scholes zou nog geen leider erkennen" erkennen of herkennen? zit nog al een groot verschil tussen. Ik denk eerder dat hij hier bedoelt herkennen. Maar wat wil Raiola nu zeggen dan...dat Scholes geen gelijk heeft en dat Pogba de duidelijke leider is van dit Man Utd. Hij lijdt meer dan dat hij leidt
 
Samcro
 
20
21 augustus 2018 om 09:35
Herkennen idd. Raiola zei 'recognize'. Dit Utd heeft geen leider.
 
Rjckoempel
 
4
21 augustus 2018 om 09:37
Waarom is deze reactie zo grappig??. Sterker nog er is niks aan gelogen. Pogba speelt echt niet in zijn Juventus vorm bij United. Denk ook niet dat het de positie veel uitmaakt, eerder het engelse spel. Zonde goede speler, toch de verkeerde keuze gemaakt denk ik.
 
jeppie85
 
4
21 augustus 2018 om 09:46
Wanneer hij hem niet accepteert als leider wanneer hij bv een andere visie op op na houdt dan hijzelf dan kan hij voor erkennen kiezen. Wanneer hij het gebrek aan competentie heeft om een leider te zien gebruikt hij herkennen. Zou in dit geval beiden kunnen. Herkennen ligt me meer voor de hand in deze context.
 
Samcro
 
1
21 augustus 2018 om 10:33
Tikfout in het artikel, het is gewoon een vertaling van een tweet.
 
ManUfanforever
 
33
21 augustus 2018 om 09:52
Scholes bang om vergeten te worden? Tjonge tjonge Raiola, haal aub je spelers weg bij United zodat de United fans die zo snel mogelijk kunnen vergeten. Pogba is nog lichtjaren verwijderd van het niveau van een speler die Scholes in zijn tijd was, zelfs als Scholes nu zou besluiten om terug te keren zou hij Pogba nog gemakkelijk uit de basis spelen.
 
memphisdepay
 
13
21 augustus 2018 om 10:02
Pogba is ten onrechte het pispaaltje naar mijn mening. Scholes heeft makkelijk praten in de tijd dat hij bij United zat zaten er altijd veel topspelers met een leidende rol waar je echt tegen op zou kijken. Die zijn er nu gewoon niet. Je ziet ook dat teams als Bayern, Juventus, Real en Barcelona erg succesvol zijn dat komt doordat er in al die teams 4 a 5 spelers zitten met een prijzenkast waar je u tegen zegt, veel ervaring en nog steeds over het absolute topniveau beschikken. Messi en Ronaldo de 2 beste voetballers van het moment hadden zich in dit United nooit ontwikkeld tot de voetballers die ze nu zijn want geloof maar dat die jongens heel veel hebben gehad aan hun oudere teamgenoten.
 
MichelLaudrup
 
7
21 augustus 2018 om 11:04
Lol. Pogba is echt de meest overschatte speler, die ik de afgelopen jaren heb gezien. Het is meer een lopend reclamebord. Zondag was hij de zwakste schakel en mensen mogen daar iets van zeggen. Verder is Scholes natuurlijk gekwalificeerd om zo een uitspraak te doen. Pogba zal nooit het niveau van Scholes bereiken.
 
Shorty1991
 
2
21 augustus 2018 om 11:42
Wat zegt Scholes verkeerd dan, er zijn toch ook geen goede leiders bij United momenteel? De kritiek richting Pogba is overigens terecht, loopt meer dan de helft van de wedstrijden als een zoutzak over het veld terwijl hij de duurste speler van het team is en altijd praatjes had om de beste speler ter wereld te worden. Hij laat gewoon veel en veel te weinig zien.
 
Busby
 
2
21 augustus 2018 om 10:36
Als Pogba zijn zaakwaarnemer niet terugfluit zal deze situatie alleen maar erger worden voor hem. Als United supporter heb ik er ook stilltjes genoeg van. Ze moeten alleemaal iets te zeggen hebben maar op het veld presteren doet niemand. Hetzelfde geldt voor Mourinho. Geen een speler is groter dan United dus als dit blijft duren mag Pogba afbollen, samen met Mourinho en Raiola ver weg van United. Daarnaast zijn er ook geruchten over Pogba zijn priveleven, dat hij in problemen zit door een video waar hij cocaine zou gebruiken... Teveel randzaken waar hij zelf deels voor verantwoordelijk voor is.
 
Corona
 
5
21 augustus 2018 om 10:38
"Hij zou de nieuwe...adviseren om te verkopen" Ja dat zie je wel zitten he Raiola ouwe geldwolf.
 
Voetbalfan!
 
1
21 augustus 2018 om 15:04
Misschien is de kritiek op pogba terecht maar zo lang Manu geen andere trainer zoekt met een betere speelstyle snap ik wel dat bepaalde spelers hun niveau niet halen.
 
JLF92
 
1
21 augustus 2018 om 16:18
Pogba toont na zijn Juve-periode aan dat hij een van de grootste miskopen van de 21e eeuw is.