Uitgefloten Donnarumma krijgt nieuwe tatoeage en doet meteen belofte
Dinsdag, 12 oktober 2021 om 16:57

Gianluigi Donnarumma is geraakt door de fluitconcerten van AC Milan-supporters tijdens de Nations League-wedstrijd van Italië tegen Spanje (1-2) van vorige week woensdag. De doelman maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Milan naar Paris Saint-Germain, iets wat de fans van i Rossoneri hem nog niet hebben vergeven. Donnarumma belooft dat er voor een verwijderbare tattoo van zijn ex-club een permanente in de plaats komt.

Tijdens de interland van Italië tegen Spanje hadden de aanwezige supporters in het San Siro het voor, tijdens en na het duel gemunt op Donnarumma. De doelman keerde voor het eerst sinds zijn vertrek naar PSG terug in het stadion. "Ik zal altijd van ze houden", reageert hij in het tv-programma Le Iene op de vraag of hij een boodschap heeft voor de fans. "Ik houd altijd een Rossonero-hart. Het gefluit is een beetje teleurstellend. Ik heb hier acht jaar doorgebracht en het is altijd emotioneel om terug te keren in het San Siro. Ik ben hier opgegroeid en ik blijf supporter van de club. Die acht jaar vergeet je niet zomaar. Ik hoop volgend seizoen op een betere ontvangst."

De doelman kreeg van het Italiaanse tv-programma een verwijderbare tattoo met het clublogo van Milan op zijn arm. Er werd hem vervolgens gevraagd of daar een permanente voor in de plaats komt. "We zullen zien, we zullen zien...Oké, vooruit dan maar." Volgens lokale media zijn de fluitconcerten aan het adres van de doelman een reden voor de Italiaanse voetbalbond om voorlopig niet meer in Milaan te voetballen. Voor de komende interland in november tegen Zwitserland worden de stadions van Juventus (Turijn) en Atalanta (Bergamo) genoemd.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Donnarumma, was ook niet blij met de fluitconcerten in het San Siro. "Het is heel triest, vreemd en beschamend wat er in het stadion is gebeurd. Het is beschamend dat een deel van de fans het afreageerde op een jongen die niets verkeerd heeft gedaan. Hij heeft simpelweg zijn recht op een vrije keuze uitgeoefend. Gigio is een man die altijd alles heeft gegeven voor het nationale team en heeft bijgedragen aan de overwinning van het Europees kampioenschap."

Ook Roberto Mancini sprak na afloop van de verloren interland tegen Spanje zijn afkeer uit over de gebeurtenissen in het stadion. "Het maakte ons van streek, want het was een wedstrijd van het nationale elftal, geen clubwedstrijd", zei de bondscoach. "Die fans hadden hun grieven voor één wedstrijd opzij kunnen zetten. Als Italië speelt, gaat dat toch boven alles?" Een dag voor de wedstrijd in de thuishaven van AC Milan had de harde kern van de club al een spandoek getoond waarop te lezen was dat Donnarumma wat hen betreft niet meer welkom is in Milaan. Afgelopen woensdag was buiten het stadion eenzelfde soort spandoek te zien.

Meer nieuws
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
22
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (53)

 
G0AT
 
79
12 oktober 2021 om 17:04
Veel moraalridders keuren het gedrag van Donnarumma of Berghuis goed. Jarenlang zich voordoen als een echte fan van de club en dan een gigantische mes in de rug van al die fans. Vind je het gek dat die fans je uitfluiten? Voetbal is emotie en dan maakt het echt niet uit dat je even voor je land uitkomt.
 
MessiBazoer
 
44
12 oktober 2021 om 17:08
Uitfluiten boeit ook niet zoveel. Maar mensen die je familie en kinderen!! gaan bedreigen slaat gewoon nergens op en gaat veelste ver. Geen idee of dit ook bij Donnaruma is gebeurd, maar het is en blijft maar voetbal. Van mij mogen ze Berghuis helemaal kapot fluiten en schelden 19 december. Als het daar maar bij blijft, toch?
 
TILBURG013
 
38
12 oktober 2021 om 17:09
Berghuis gaat naar de rivaal. Donnaruma maakt een stap omhoog om met de beste spelers ter wereld te spelen. Ik snap niet helemaal hoe dit verraad is? En dan zullen mensen zeggen dat hij zijn contract had moeten verlengen om zo de club geld op te leveren maar als hij zijn contract zou verlengen dan zou hij misschien de komende jaren geen transfer meer kunnen maken omdat Milan een hoog bedrag vraagt of niet eens wil verkopen. Zou niet weten waarom dat verraad is? Je carriere duurt gemiddeld 12-15 jaar. Je moet ook gewoon aan je eigen carrière denken. Van Berghuis vind ik een ander verhaal, dat is gewoon zwaar verraad.
 
JanH
 
55
12 oktober 2021 om 17:20
@tilburg013 Ajax is in alles ook een stap omhoog voor Berghuis. Salaris, CL voetbal, spelers om hem heen
 
TILBURG013
 
11
12 oktober 2021 om 17:43
Klopt alleen bedoelde meer hij gaat niet van AC naar Inter bij wijze van. Of Juventus in mindere mate.. van Feyenoord naar Ajax is natuurlijk gevoelig, zeker als belangrijkste speler en aanvoerder. Wat jij zegt staat natuurlijk buiten kijf!
 
FR010FRDAM
 
20
12 oktober 2021 om 17:44
@JanH, dat weten we nu wel, maar dat had ook echt wel ergens anders kunnen krijgen als zijn zaakwaarnemer zijn best had gedaan. Maar hij gaat naar een rivaal en dan kan je gewoon emotie verwachten.
 
MessiBazoer
 
9
12 oktober 2021 om 17:55
@FR010FRDAM, Bij welke club had hij CL kunnen spelen, kans op prijzen en 4 miljoen kunnen verdienen dan? Met je laatste zin ga ik er even vanuit dat je het hebt over het uitfluiten en niet over het bedreigen.
 
TILBURG013
 
5
12 oktober 2021 om 17:58
De enige club die kan bedenken is Wolfsburg maar die zijn natuurlijk niet te vergelijken met Ajax buiten dat ze wel in een topcompetitie spelen. En dat is dan puur omdat van Bommel daar zit. Daarnaast had hij daar sowieso geen 4m per jaar getikt. Absurd salaris normaal gesproken voor een speler als Steven!
 
FR010FRDAM
 
15
12 oktober 2021 om 18:04
4 miljoen per jaar weet ik niet (al had hij wellicht meer tekengeld gekregen want de transfersom was dan lager), maar Club Brugge, Wolfsburg of Turkse of Portugese clubs.
 
FR010FRDAM
 
16
12 oktober 2021 om 18:21
Zelfs de Ajacieden die de stap constant goed praten onder het mom van "een stap omhoog" moeten toch beamen dat als hij echt zoveel gevoel bij de club en de stad had gehad als dat hij deed voorkomen hij een andere keuze had gemaakt? Dan ga je toch niet juist naar de rivaal? Dat wil je supporters dan toch niet aan doen? Dan is het toch niet gek dat hij nu door dat liegen en toneelspelen wordt uitgefloten? En prima dat mensen dan zeggen "ja hij kust het logo, maar dat doen er wel meer, moet je niks achter zoeken" , maar dan kan je wel reactie verwachten. Zelf zou ik het niet doen, het boeit me niet eens meer, maar ik begrijp de meer die hard Feyenoorders wel. Die zitten met veel meer emotie bij de club en zien hem gewoon als een verrader. En in een Oranje shirt is het nog steeds dezelfde verrader.
 
KusH
 
4
12 oktober 2021 om 18:26
'Zwaar verraad '.. Dat vind ik zware woorden. En zelfs al zou een iemand.. wie weet jij het zich zo erg aantrekken. Zijn dan de voorvallen die als reactie kwamen normaal? Ook voor Berghuis geld.. een gemiddelde carrière van 15 jaar. Pakken wat je pakken kan doen wat je wilt. Tuurlijk zou ik t jammer vinden als Tadic naar Feyenoord zou gaan. Maar verraad? Come on..
 
FR010FRDAM
 
12
12 oktober 2021 om 18:34
Die voorvallen zijn niet normaal, zwaar overtrokken zelfs, maar emotie is te verwachten. Hij kiest de ene club waarvan je weet dat supporters hem liever niet naartoe zien gaan en waarvan hij vooraf heeft gezegd dat dit geen mogelijke stap is.
 
TILBURG013
 
4
12 oktober 2021 om 18:35
Nee, zeker niet. Laat ik dat even duidelijk maken. Met verraad praat ik sowieso nergens goed wat er gebeurd mbt Berghuis. Bedoelde meer dat je een emotionele reactie kan verwachten met zon transfer. Bedreigen etc. is natuurlijk helemaal verkeerd maar dacht dat dat wel voor zich sprak..
 
Regulator
 
1
12 oktober 2021 om 19:00
@FR: ik snap dat het gevoelig ligt. Misschien speelden er voor Berghuis ook andere belangen mee behalve het sportieve. Hij is dacht ik recentelijk vader geworden. Wellicht wilde zijn vrouw niet naar het buitenland. Al met al vind ik dat het voor beide partijen goed uit is gevallen. Feye speelt goed en hebben een uitstekende vervanger gestrikt. Berghuis is bij Ajax op de 10 tot bloei gekomen. Snap dat hij een helse welkomst tijdens de klassieker gaat krijgen. Buiten die ene wedstrijd wordt het wel tijd om te kalmeren.
 
FR010FRDAM
 
6
12 oktober 2021 om 20:35
@regulator, Het is zeker goed uitgevallen voor alle 3 de partijen. ik zei vooraf al dat ik hem liever bij Ajax zag spelen dan bij psv, aangezien het gat met Ajax al een stuk groter is. Neemt niet weg dat ik het irritant blijf vinden als mensen zeggen dat het een logische of gewone stap is aangezien hij een stap hogerop kon. Ieder weldenkend mens snapt dat dit voor veel mensen gevoelig ligt. En dat zijn aanvoerderschap en zijn gedrag van de afgelopen jaren het nog pijnlijker maakt. Als hij niet had gezegd dat hij geen binnenlandse transfer zou maken of als hij de 2e keeper was de haat richting hem echt een stuk minder geweest. Daarbij werden de verhoudingen door deze transfer nog even duidelijker gemaakt en kon Berghuis ook weten dat vele Feyenoorders dit als belediging zien. Daarmee praat ik veel reacties niet goed, maar een beetje uitfluiten moeten we echt niet zo groot maken.
 
Weef
 
0
13 oktober 2021 om 08:53
Het zijn natuurlijk best verschillende verhalen. Donnaruma is een jongen van de club en heeft de boel daar aan het lijntje gehouden om vervolgens gratis de deur uit te lopen. Ik begrijp die frustratie wel. Berghuis is daarentegen geen echt Feyenoorder, maar heeft wel allerlei onzin beloofd in interviews en weet ook dondersgoed hoe gevoelig een overstap naar Ajax ligt bij de fans. In beide gevallen kiest de speler puur voor zichzelf en houdt geen enkele rekening met de achterban. Het is compleet begrijpelijk dat die zich genaaid voelen. En dan vind ik dat je als speler de gevolgen maar hebt te ondergaan voor zover dat binnen de perken van het fatsoen is. Waarom zouden fans niet mogen reageren op spelers die overduidelijk schijt aan ze hebben?
 
chandler
 
0
14 oktober 2021 om 10:38
Weef...tuurlijk kiest een speler voor zich zelf. Als hij 4x slecht speelt en op de bank komt zijn de supporters je ook snel vergeten. Of je wordt door je eigen aanhang uitgefloten. Ik begrijp de frustratie echter wel maar uit die tegen hem of Ajax en niet tijdens een wedstrijd van het nationale 11tal.
 
genieterr
 
11
12 oktober 2021 om 17:10
Wat ik bijzonder vind dat in eerdere topics het gedrag wordt goedgekeurd bij Donnarumma. Maar bij Berghuis iedereen op zn tenen gaat staan, inclusief voetbalzone met typische discussie uitlok berichten.
 
vangaal123
 
6
12 oktober 2021 om 17:16
Wist niet dat Psg en ac milan te vergelijken waren met ajax en feyenoord. Boeit mij nieteens maar de vergelijking slaat natuurlijk niet echt ergens op
 
Marc Juventus
 
12
12 oktober 2021 om 17:51
Milan fans hebben er geen probleem mee dat Donnarumma een stap omhoog maakt. Het gaat om de manier waarop. Milan constant aan het lijntje houden en absurd hoge eisen hebben met Raiola, het volhouden in de media hoe erg je van Milan houdt (zie nu deze actie ook weer), het logo wekelijks kussen en vervolgens voor noppes weggaan. Hij heeft Milan veel gegeven, maar die jogen heeft ook al erg vroeg de kans gekregen bij Milan. Bij zijn vorige verlenging ging hij ook al belachelijk veel verdienen en werd zijn broer ook nog eens gehaald uit de Serie C. In Italië kijken er maar weinig mensen van op dat hij niet meer geliefd is bij Milan. Veel oud spelers vinden het eigenlijk wel terecht. Maar ook coaches als Sacchi en Capello vonden het een logisch vervolg door zijn houding.
 
Lierse1997
 
2
12 oktober 2021 om 17:54
Er zijn twee kanten van het verhaal. Ja hij heeft aangegeven CL te willen spelen bij Milan. Maar dan moest hij dus een nieuw contract tekenen. We weten niet hoe die onderhandelingen gegaan zijn. Voor hoe lang wilde Milan tenminste dat hij bijtekende bijvoorbeeld en wilden ze al dan niet een afkoopclausule in het contract zetten? Allemaal relevante factoren. En dan dat salaris. Je kunt het wel absurd noemen, maar blijkbaar was het een marktconforme prijs aangezien zijn eisen bij een team ingewilligd zijn.
 
Marc Juventus
 
3
12 oktober 2021 om 18:38
Enkel PSG wilde het betalen, dus dat het zo marktconform was valt ook wel mee. Inderdaad zijn we niet bij de onderhandelingen geweest, maar gratis weggaan bij je club en doen alsof je zo`n groot Milan hart hebt is wel een beetje apart. Ik kan me nog herinneren dat Hazard bij Chelsea niet gratis weg wilde omdat hij koste wat kost geld wilde opleveren voor Chelsea als dankbaarheid. Je hebt spelers die voor 2 miljoen euro netto meer op een salaris van 10 miljoen euro niet willen vertrekken omdat ze op hun plek zijn bij hun club. Donnarumma is vrij om te gaan en staan waar hij wil, maar het maakt voor hem geen zak uit of het nou Milan is of een andere club. Hij speelt waar hij het meeste kan verdienen. Dat blijkt wel uit het feit dat het uiteindelijk Milan was die de onderhandelingen stopten aangezien Donnarumma enkel bleef voor 10 miljoen euro netto. Hij wilde dus niet perse nu een stap omhoog maken.
 
MarrieAanDeBal
 
17
12 oktober 2021 om 17:13
Hou op man. Het is nog steeds nog maar een sport. Volwassen mannen die zich als kinderen gedragen
 
Aqua1
 
5
12 oktober 2021 om 17:24
Voor jou ja, maar voor die mensen is het voetbal hun leven en een religie.
 
Lierse1997
 
18
12 oktober 2021 om 17:25
En dan moet je je maar als een idioot gedragen? Passie is zeker geen argument om idiotie te accepteren.
 
ThorOdinson
 
3
12 oktober 2021 om 19:00
Dat is toch vrij triest?
 
Regulator
 
3
12 oktober 2021 om 19:01
@Lierse: in principe klopt het. Mensen gaan zich voor hun religie ook als idioten gedragen
 
RyanBabel8
 
2
12 oktober 2021 om 19:07
Ik vind persoonlijk het uitsluitend niet zo'n probleem en als ze een keer vanaf de tribune schelden, ja, laat gaan joh. Ik vind het erger als spelers thuis worden bezocht en/of worden bedreigd.
 
nuanceman
 
11
12 oktober 2021 om 17:22
Omdat iemand jouw cluppie heeft verlaten omdat hij elders beter betaald wordt? Das toch sneu gedrag voor volwassen mensen. Werkelijk.
 
Lierse1997
 
11
12 oktober 2021 om 17:24
Je bent gewoon een dromer als je denkt dat een club die totaal geen eindstadium is (noch financieel noch sportief) in staat is zo een jongens te behouden. Maar jammer genoeg is realisme ver te zoeken bij velen. In plaats van dankbaar te zijn voor wat die jongens gedaan hebben, zijn de mensen op hun pik getrapt omdat ze de club verlaten. Berghuis maakt een heel logische stap. Van de derde of eigenlijk zelfs vierde club (op sportief vlak) van Nederland de afgelopen jaren naar de onbetwiste nummer 1 die ook internationaal heel wat meer voorstelt. En dan kun je zo een jongen verwijten dat hij naar de aartsrivaal gaat, maar dat maakt die stap voor zo iemand niet minder mooi. En donnaruma maakt ook een logische stap. Van een team dat nu eindelijk eens mag beginnen dromen van een scudetto maar Europees al blij mag zijn als ze de kwartfinale van de CL halen naar een club die topfavoriet voor de titel en een van de topfavorieten voor de CL is. En daarbovenop een club die ook nog eens wel aan zijn salariseisen kan voldoen. Dan kun je zeggen dat het jammer is dat hij transfervrij weggaat, maar je kunt ook zeggen dat Milan hem dan maar eerder had moeten verkopen of tegemoet had moeten komen aan zijn salariseisen.
 
Martijn R
 
8
12 oktober 2021 om 17:38
Spelers als Donnarumma, Totti en Xavi zijn echt kind van de club. Maar Berghuis? Die komt uit de jeugd van Go Ahead en FC Twente, en heeft vervolgens bij drie andere Nederlandse clubs gespeeld voor hij na geflopt te zijn in Engeland bij Feyenoord terugkeerde naar Nederland. Natuurlijk heeft die niks met Feyenoord! Het was voor hem gewoon een welkome optie om bij een Nederlandse subtopper die vaak in de lagere Europese toernooien toch wel zes wedstrijden mee mag doen een leuk salaris op te strijken en zichzelf weer in de kijker te spelen van grotere clubs. Donnarumma begrijp ik minder. Die had zo zijn hele carriere bij Milan door kunnen brengen, helemaal nu die echt weer goed bezig zijn de laatste tijd. Maar blijkbaar wilde hij wat anders, of meer geld op zijn bankrekening. Ik begrijp dat niet zo van hem, maar uiteindelijk is het zijn keuze. En die heb je maar te respecteren.
 
FR010FRDAM
 
11
12 oktober 2021 om 18:12
Pfff zo vermoeiend zo'n Martijn. Snap je nou echt niet dat liefde voor een club in een paar jaar kan groeien. Of Heeft Tadic dan ook niks met Ajax? "Natuurlijk heeft hij niks met Feyenoord"... ga toch weg joh, dat is niet Natuurlijk, zeker niet als je kijkt dat Feyenoord zijn carrière gered heeft, hij er 5 jaar heeft rondgelopen, kampioen is geworden en aanvoerder is geworden. Dan is het helemaal niet onlogisch dat hij wat gevoel bij de club zou hebben. En dat maakt de stap een stuk minder logisch. En prima al zou hij er geen gevoel bij hebben...Dan gedraag je daar ook naar, lul dan niet dat je geen binnenlandse transfer maakt, kus het logo niet en zeg dan in interview niet dat Feyenoord jouw club is geworden en Rotterdam jouw stad. Als je nu nog niet begrijpt waarom dit als verraad wordt gezien en als je doet alsof dit een doodnormale transfer is dan ben je gewoon enorm dom of wil je het gewoon goedpraten omdat hij nu bij Ajax zit. Sommigen voelen de noodzaak om alles dan ook te verdedigen.
 
Martijn R
 
4
12 oktober 2021 om 18:33
"sommigen voelen de noodzaak om alles dan ook te verdedigen." Bedoel je hier niet jezelf mee? Ik typ iets wat niet per definitie negatief is over Feyenoord, maar ook niet per se positief. Het is zeg maar gewoon een vaststelling. En jij komt weer met een halve pagina aan met allerlei dooddoeners en Feyenoord sentiment. Natuurlijk zal Berghuis het wel een leuke club hebben gevonden, en zal hij het er wel naar zijn zin hebben gehad. Maar het is echt een andere orde van grote dan een Totti of Xavi die vanaf hun jeugd hun hele leven bij een club hebben doorgebracht. Dat had Milan bijvoorbeeld voor Donnarumma kunnen worden. Voor Berghuis was Feyenoord dan ook niet zo'n club, het was gewoon een leuke periode. Niks meer, niks minder.
 
AK1905
 
1
12 oktober 2021 om 17:58
@GOAT je snapt werkelijk niets van de voetbalwereld en je hebt noch het vermogen om je te verplaatsen in een ander. Een nieuwe uitdaging aangaan in de voetbalwereld is vergelijkbaar met het zoeken naar de volgende stap in je zakelijke carrière. Niet persé omdat je ontevreden bent bij je werkgever, maar het is menselijk om te exploreren en door te selecteren in je carrière (Zeker als het financieel aantrekkelijker is). Ik wil wel is zien of jij trouw blijft aan je werkgever als je morgen een aanbieding krijgt van €1000 bruto meer. Lul toch niet zo slap.
 
memphisdepay
 
2
12 oktober 2021 om 19:01
Ak1905, Natuurlijk heb je enigszins gelijk. Maar de emotie maakt voetbal ook wel een van de mooiste sporten, als niemand er iets om zou geven dan is het ook weer zo saai. Zelf zou ik nooit iemand uitfluiten als hij voor het nationaal team speelt of nog erger bedreigen, maar het is ook wel begrijpelijk dat Feyenoord supporters boos zijn. Zo heeft iedere supporter dat denk ik ook als een groot talent gratis de deur uitwandelt, zeker als hij zijn hele opleiding daar heeft gespeeld. Wel raar natuurlijk dat iemand die ervoor zorgt dat je het ek wint uitgefloten wordt, kan me haast niet voorstellen dat zoiets ooit in Nederland zou gebeuren. Verder is het vergelijken tussen het echte leven en het voetballeven toch wel wat anders, omdat er bijna altijd andere mogelijkheden zijn.
 
AK1905
 
0
12 oktober 2021 om 21:02
@Memphisdepay, Ik ben het met je eens dat voetbal emotie is en dat het daarom zo’n mooie sport is. Maar los van emotie is het ook business. Je kan beter iemand bedanken voor de bewezen diensten ipv zo uit je dak gaan (notabene tijdens een wedstrijd van het nationaal elftal). Natuurlijk is het echte leven niet hetzelfde als een sportleven. Maar het zakelijke aspect heeft zeker wel raakvlak met de realiteit van een ‘gewone’ arbeider. Donnaruma wist los van het financiële voordeel ook dat succes met andere Europese clubs groter was dan met Milan. Ik vind het tegenwoordig zo makkelijk om te zeggen dat je geen ‘kind’ van de club omdat je het maximale uit je sportieve carrière wil halen.
 
Nijogeth
 
0
12 oktober 2021 om 19:05
Voordoen als? Volgens mij zijn beiden gewoon oprecht en fan van de club. Maar je hebt maar een korte carrière en als je daar het meeste uit wil halen, dan moet je soms verder kijken dan een mindere club als Feyenoord of AC Milan. Daar wordt de clubliefde niet minder van.
 
nederland79
 
0
12 oktober 2021 om 19:15
Haha moraalridders nog wel. Zullen we dan even naar het gedrag van de echte fans kijken? Rellen, vuurwerk, bepaalde spreekkoren en spandoeken en nog een hele rits gedragingen waarmee ze de club in een kwaad daglicht zetten, de club een slechte naam geven en de club veel geld kosten. En dat wordt dan goed gepraat onder het mom van "naar wij houden van de club, het is ons leven". En als een passant zoals speler besluit om verder te trekken beginnen ze te schuimbekken. En kom op... feyenoord was de 9e club van berghuis, hoe naïef kun je zijn
 
ronald09
 
0
12 oktober 2021 om 20:38
Ach ja, je zou er maar mee zitten, een speler van je favoriete club gaat naar de rivaal. Man man man
 
khalid3073wx
 
15
12 oktober 2021 om 17:07
Bijna erin getrapt natuurlijk een tijdelijke.Wat doet iedereen zielig joh bij Berghuis en Don.Vroeger was het veel erger.Nogmaals het gedrag van Don sinds Mino was vermoeiend.Ac Milan heeft grens getrokken en daar ben ik trots op niet op alle domme eisen ingaan.Het is een keuze die speler zelf maakt om gehaat te worden.
 
Lierse1997
 
1
12 oktober 2021 om 17:27
Nee het is jou keuze om een jongen van de club, die trouwens nog steeds milanista is, plotseling te beginnen haten omdat hij een beetje sportieve en financiële ambitie had.
 
maurootje
 
9
12 oktober 2021 om 17:41
Prima als je “andere” ambities hebt, maar laat het dan, de club die hij blijkbaar lief hebt m, tijdig weten zodat Milan ook optijd weet waar het aan toe is, maar nee, Donna en Raiola lieten Milan in het duister, tijdrekken en toen ze doorkregen dat Milan serieus was dat dat ze het “schijntje”van 10 mil per jaar en 20 mil commissie niet konden en wilde betalen en Milan al was doorgeschakeld naar Maignan, kwamen ze opeens terug dat ze toch wel 8 mil wilde accepteren… met andere woorden; Raiola en Donnarumma hebben met alle macht Milan uitgeperst en was het niet zomaar andere ambities want hij wilde best blijven mits er 10 mil op tafel kwam; daar niets sportiefs aan.Wat ik probeer te zeggen is, Donnarumma kon dit best mooier eindigen, maar besloot ZELF het zo te doen, tja dan kan hij toch niet raar opkijken dat hij niet bepaald met open armen wordt ontvangen? Als je echt Milan in je hart hebt, teken dan ff voor een jaartje zodat Milan nog wat vangt en laat ze anders tijdig weten; niets van beide is gebeurd. Daarom heb ik zeker op een vlak veel respect voor Ajax en haar spelers; daar weten ze vaak wel iets moois te doen, zoals nog ff jaartje bij tekenen of optijd aangeven, zodat ze wat vangen. Onana daar gelaten..
 
IKEA
 
9
12 oktober 2021 om 17:48
Lierse, wat ben je toch ook een puur goed mens. Ik word er helemaal eng van. Los hiervan vind ik de financiële ambitie niemand sieren als je al miljoenen aan een rijgt bij de club waar je zogenaamd zoveel van houdt. En als je zoveel van die club houdt, dan is je sportieve ambitie toch het hoogst haalbare met die club te behalen? Al was ik zo goed als Messi, ik zou niets liever dan spelen voor ADO en eventueel enkele Scandinavische clubs omdat ik graag daar eens zou willen wonen. De haat is overdreven maar jouw suikerzoete, altijd aan de goede kant meningen ook.
 
Lierse1997
 
2
12 oktober 2021 om 17:58
Geloof het of niet maar zo sta ik er echt in. Ik neem Lukaku niets kwalijk dat hij naar Chelsea ging (ook al was dat niet heel netjes) en in een verder verleden vond ik zelfs de overgangen van onder andere De witte, Claes en Buyens naar KV Mechelen (zelfde als van Milan naar inter of Feyenoord naar Ajax voor een Liersesupporter) wel te begrijpen. Zelfs een terugkeer van Icardi naar Inter zou ik totaal geen probleem vinden, ook al lijkt dat voor de tifosi schijnbaar onmogelijk.
 
Lierse1997
 
0
12 oktober 2021 om 17:59
@Mauro, maar wilde Milan hem wel een contract van 1 seizoen geven. Ik zou het trouwens niet weten dus het is een vraag.
 
khalid3073wx
 
1
12 oktober 2021 om 20:54
Nee nee nee. Wat ik 100 keer aangeef. Denk je nou echt dat ik Don pas zat was. In zijn laatste seizoen was ik hem al zat want hij deed daarvoor al ongesteld met contractonderhandelingen. Keer op keer. Als hij was gebleven dat had hij mijn vertrouwen terug. Maar zo dom doen zoveel bonussen pakken je broer ons door de strot duwen en dat gratis weg gaan. Bah! Bah! Bah! Hulde aan het bestuur! De club die je heeft gemaakt doorboor je een transfersom! Dan wordt je terecht gehaat. We hebben de CL sinds jaren gehaald he! Mangnain doet het gelukkig goed
 
Zola10
 
2
12 oktober 2021 om 17:20
"Ik zal altijd van ze houden", reageert hij in het tv-programma Le Lene op de vraag of hij een boodschap heeft voor de fans. Het moet zijn “Le iene”. Donnarumma heeft Milan niet verraden en al begrijp ik wel dat de fans teleurgesteld en boos zijn, ze hadden hem nooit van zijn leven mogen uitfluiten bij het nationale elftal.
 
khalid3073wx
 
0
12 oktober 2021 om 20:55
Nier verraden altijd moeilijk om tijdens contractonderhandeling sinds mino er is wat is dat dan? En niet alleen Mini de schuld he! Don stemt met Mino de wijze in!
 
Zola10
 
0
13 oktober 2021 om 11:42
Met andere woorden de goeie spelers mogen niet meer onderhandelen? Want de mindere spelers of die tenminste minder presteren worden gewoon geen contractverlengingen aangeboden.
 
Heddeum
 
0
12 oktober 2021 om 17:43
Je kan er verbolgen over zijn. En transfervrij is misschien inderdaad twijfelachtig, omdat je geld in het laatje van je club zou kunnen brengen. Maar laten we reã«el zijn. We zijn er niet bij, we weten niet wat er vooraf is gegaan. Wellicht lagen de club en speler elkaar niet goed. Bij NAC hadden we hetzelfde met Sidney van Hooijdonk. Als je dan het verhaal van de speler hoort merk je dat er duidelijk 2 verhalen zijn. En op het moment dat er een club uit een van de mooiste steden van de wereld naar je toekomt die je een veelvuldig salaris aanbiedt dan waar je nu keept, met wereldspelers in de selectie. En een kans op de Champions Leaugeu. Iedereen zal dit doen en terecht. Dan kan je fluiten wat je wilt, maar dan snap je gewoon niet hoe de wereld werkt. Toegevoegd: En dan gun je blijkbaar een jongen van jouw club niet een succesvolle carriã¨re. Ik snap het gewoon niet dat je iemand die je land vertegenwoordigd zo kan behandelen.
 
TheRoscoe
 
0
12 oktober 2021 om 19:15
Boeiend dat ze fluiten. Het is niet alsof ze een puppy onder een bus gooien. Laat ze hun onvrede uiten en daarna gewoon verder gaan met het leven.
 
 
0
13 oktober 2021 om 08:40
Lekker boeiend, uitfluiten. Juichen is niet verplicht toch? Jij betaalt een kaartje en als je wil juichen ga je juichen en als je op je kop wil staan en wil gaan jodelen op je stoel doe je dat die voetballers moeten gewoon braaf hun kunstje doen voor het publiek.