Update: AS Monaco slaat slag en neemt Jovetic over van Inter
Dinsdag, 29 augustus 2017 om 15:06

Stevan Jovetic vervolgt zijn loopbaan bij AS Monaco. L'Équipe meldt zondagavond dat de aanvaller bij de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille op de tribune zit en dat hij op het punt staat om te tekenen in het Stade Louis II.

De 27-jarige Jovetic heeft bij Internazionale nog een contract voor twee seizoenen, maar komt er niet in de plannen van Luciano Spalletti voor. De trainer had de Montenegrijn niet nodig in de competitiewedstrijden tegen Fiorentina (3-0 winst) en AS Roma (1-3 winst). Jovetic wordt bij Monaco gezien als de opvolger van de naar Marseille vertrokken Valère Germain.

Jovetic begon zijn loopbaan bij Partizan Belgrado en kwam daarna uit voor Fiorentina, Manchester City, Internazionale en Sevilla. Hij hoopte dat hij dit seizoen bij de club uit Andalusië kon blijven, maar de optie tot koop werd niet gelicht. Jovetic kwam in dienst van Inter tot dusverre tot 7 doelpunten en 4 assists in 33 officiële wedstrijden.

Update 15.06 uur - AS Monaco slaat slag en neemt Jovetic over van Inter
Stevan Jovetic is officieel speler van AS Monaco. De aanvaller, die ook in de belangstelling stond van Olympique Marseille, heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021. "Ik ben erg blij om hier te zijn. Monaco is een grote club die in de halve finale van de Champions League heeft gespeeld en vorig seizoen de landstitel heeft gewonnen. Hier spelen een aantal geweldige spelers en daarom heb ik voor Monaco gekozen", aldus Jovetic.

Meer nieuws
   
16:45
16:45
Ajax kan grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
1
   
15:40
15:40
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
19
   
15:06
15:06
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
46
   
14:38
14:38
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
   
14:09
14:09
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen