De Guzman met doelpunt en assist goud waard; Willems invaller
Zondag, 30 september 2018 om 17:45

Voor het eerst sinds de openingsspeeldag van het seizoen heeft Eintracht Frankfurt een wedstrijd weten te winnen in de Bundesliga. De bekerhouder won zondagmiddag voor eigen publiek met ruime cijfers van Hannover 96: 4-1. Eintracht Frankfurt kende zo een prima generale voor de Europa League-wedstrijd van volgende week tegen Lazio.

Jonathan de Guzman had een aandeel in de doelpuntenproductie. De veertienvoudig Oranje-international nam na een klein uur voetballen de 3-0 voor zijn rekening, door de bal na goed voorbereidend werk van Ante Rebic in een leeg doel te schuiven. Eintracht Frankfurt speelde op dat moment een gewonnen wedstrijd; treffers van Evan N'Dicka en Rebic hadden bij rust voor een comfortabele voorsprong gezorgd.

De bezoekers deden in de slotfase nog wel wat terug via Florent Muslija, maar via Luka Jovic, ditmaal na een assist van De Guzman, herstelde Eintracht Frankfurt zijn voordelige marge van drie toch weer in ere. Bij de formatie van coach Adi Hütter stond behalve De Guzmán ook voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller in de basis, terwijl Jetro Willems als invaller een kwartier speelde.

Meer nieuws
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
kyleWalker
 
1
30 september 2018 om 19:35
Hoop dat De Guzman in de definitieve selectie van het NL elftal zit, i.p.v Van de Beek, Rosario of Vilhena. Laat het op een goed niveau zien, heeft veel ervaring en een erg creatieve speler
 
Pieterpost
 
2
30 september 2018 om 20:56
Niet mee eens. De guzman heeft in het verleden laten zien niet mee te kunnen bij Oranje (WK 2014). Rosario z'n potentieel ligt veel hoger wss!
 
TILBURG013
 
1
30 september 2018 om 21:30
Goede redenering. Dat team was veel en veel beter dan wat er nu staat. En we zijn 3de geworden dat WK dus hoezo kon die niet mee? Speelde geen bijzonder goed WK maar ook geen slechte. Daarnaast is dat 4 jaar geleden. Denk dat je meer aan een speler hebt die goed presteert in de Bundesliga bij een goede club dan van die jongens die in onze dramatische competitie het redelijk doen. Rosario, VD Beek zouden niet meekunnen in de Bundesliga op dit moment en ik denk vilhena ook niet eerlijk gezegd..
 
Pieterpost
 
1
30 september 2018 om 22:07
Ik heb liever wat jonge talenten dan gearriveerde spelers daar hebben we er momenteel al veel te veel van in Oranje. En Persoonlijk denk ik dat Rosario na dit seizoen wel mee zou kunnen in de Bundesliga bij een club als Frankfurt. Speelt heel sterk ook tegen Bate, Ajax en was redelijk tegen Barca dus dat belooft wel wat. Hoop dat hij woensdag tegen Inter weer imponeert. Dan verdien je zeker een oproep!