Deal van 35 miljoen bevestigd: 'Hij zou hier nooit met Messi of Ronaldo spelen'
Woensdag, 17 oktober 2018 om 17:49

Lucas Paquetá zet zijn loopbaan voort bij AC Milan. Bruno Spindel, directeur van Flamengo, bevestigt op een persconferentie dat de 21-jarige middenvelder in januari de oversteek naar Europa gaat maken. Onder meer Liverpool en Paris Saint-Germain hadden het ook voorzien op de Braziliaan, die voor naar verluidt 35 miljoen euro wordt gehaald door de Italiaanse club.

"De beslissing om hem te verkopen was strategisch goed voor Flamengo", wordt de sportbestuurder geciteerd door diverse lokale media. "We hoeven niet langer te wachten. Het is goed voor de club en dan moet je het doen. We wilden Paqueta eigenlijk langer houden en met hem verlengen, maar hij wil graag voetballen in Europa."

"Voetballen in Europa is voor veel spelers een droom, net als spelen in de Champions League. En nu voetballen voor Milan, een gigantische club... We kunnen hem niet dezelfde dromen bieden. Hij zou hier nooit met spelers als Lionel Messi, Neymar of Cristiano Ronaldo kunnen spelen. We hebben met verschillende clubs gesproken en wij zijn erin geslaagd om hem tot het einde van het jaar te houden."

"Verschillende clubs zijn niet het benoemen waard, maar minimaal tien clubs klopten op de deur. De aanbieding van Milan was de beste. Die club zal goed voor hem zijn. Die stad heeft in het verleden vaker Brazilianen verwelkomd. Het is goed voor hem en Flamengo om een speler te hebben die het goed doet in Europa", besluit Spindel.

Meer nieuws
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
26
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
AlexDelPiero10
 
27
17 oktober 2018 om 17:51
“We kunnen hem niet dezelfde dromen bieden. Hij zou hier nooit met spelers als Lionel Messi, Neymar of Cristiano Ronaldo kunnen spelen.” Dan had hij ook niet naar Milan moeten gaan, dus nogal vage opmerking.
 
Tuskii
 
12
17 oktober 2018 om 18:11
Misschien gaat Milan wel zwaar uithalen volgende zomer en weten we het nog niet ??????
 
Rossoneri27
 
29
17 oktober 2018 om 18:14
Wel een opsteker voor Milan fans dat sommige wel nog zo over ons denken ?? Maar zonder grappen, fantastische aanwinst dit. Grote clubs als PSG, Barca afgetroefd voor dit talent vanwege Leonardo! Grazi. Deze jongen rent echt de longen uit zn lijf en heeft daarbij ook nog een hele goeie techniek waarmee hij af en toe trucjes uit de hoge hoed tovert. Kan niet wachten tot de winter!
 
Benzema20
 
19
17 oktober 2018 om 18:29
Milan zal altijd aantrekkingkracjt houden. En dit zal alleen maar weer meer worden aangezien de resultaten eigenlijk niet slechter kunnen dan afgelopen jaren . Inter en Milan zijn op de goede weg . Eindelijk begint het stabiel te worden bij beide clubs
 
Tuskii
 
3
17 oktober 2018 om 18:51
Inderdaad... vooral milan heeft voor mij iets magisch, als kleine jongen kijken naar de derby is iets wat je gewoon niet vergeet... andere tijden
 
raza
 
29
17 oktober 2018 om 19:17
Man ik ben groot geworden met Milan. Milan was in mijn jonge jaren DE club van de wereld. Met voetbalsterren als Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard. Samen met de Italiaanse internationals Paolo Maldini, Roberto Donadoni, Mauro Tassotti, Alessandro Costacurta en Franco Baresi. Clubs als PSG, City waren toen zelfs minder dan Ajax, Feyenoord en PSV.
 
Rochester
 
11
17 oktober 2018 om 19:20
@ Rosoneri27, Voor mij persoonlijk is AC Milan altijd al een grote favoriet van mij geweest en dat is nu, ondanks dat AC Milan al meerdere jaren niet best presteert, niet veranderd. Toen ik begon met voetbal kijken, toen was AC Milan een van de teams dat echt gewoon tot de absolute top behoorde en met spelers als Dida, Cafu, Maldini, Kaladze, Costacurta, Gattuso, Inzaghi, Seedorf, Nesta, Shevchenko, Pirlo, Kaka, Pato en Ancelotti (gewoon even een greep uit de groep ruim 10 jaar geleden) hadden ze echt fantastische spelers rondlopen en spelers als Ronaldo en Ronaldinho (voor mij persoonlijk de beste speler die ik ooit heb zien voetballen) kwamen daar ook nog te spelen, maar ondanks dat ze het in de wedstrijden die ze voor AC Milan speelden, niet slecht deden, hebben ze nooit het absolute topniveau gehaald dat ze voor hun periode bij AC Milan wel haalden maar desondanks echt gewoon fantastisch. Mooi voor AC Milan dat ze deze Lucas Paqueta binnen hebben kunnen halen. Is een groot talent met veel potentie en hopelijk weet hij zich te ontwikkelen tot een speler van een hoog niveau, want ik hoop eigenlijk wel dat AC Milan weer het AC Milan zal worden van ruim 10 jaar geleden.
 
Tuskii
 
2
17 oktober 2018 om 19:26
De grote nederlanders in italie ken ik enkel van youtube jammer genoeg. Zo heeft iedere generatie wel z’n idolen ??
 
Marchant
 
4
17 oktober 2018 om 19:55
Ook al speel je tegen iemand, speel je toch ook met hem voetbal. 11 tegen 11 en aangezien Ronaldo en Messi in Europa spelen is deze kans hier veel groter, Ronaldo sowieso 2 keer per seizoen, en Messi misschien wel Europees..
 
Sirius
 
1
17 oktober 2018 om 19:05
Beetje een verkeerd voorbeeld, want Messi en Ronaldo zul je ook niet bij AC Milan zien. Maar goed, eerst afwachten of deze jongen echt zo goed is. De succesverhalen worden nogal overbelicht, maar er zijn ook veel Brazilianen die het moeilijk hebben in Europa of achteraf toch minder goed blijken te zijn dan vooraf verwacht.
 
King_of_Hearts
 
3
17 oktober 2018 om 19:10
Toch apart dat Ac milan deze speler kan kopen... terwijl ze grote problemen hebben FFP
 
Marc Juventus
 
10
17 oktober 2018 om 19:14
Ze hebben nieuwe eigenaren die de schulden van de oude eigenaren hebben afgelost. Ze investeren hiernaast nog veel meer geld in Milan en zijn hun plannen goedgekeurd door de Uefa, vandaar dat ze toch wel in de Europa League mochten spelen.
 
ACMark
 
1
17 oktober 2018 om 20:44
Had tot voor kort nooit van hem gehoord, maar na het kijken van wat filmpjes op Youtube erg gecharmeerd geraakt van hem. Goede techniek en een enorme werklust. Denk dat ie perfect in het straatje van Gattuso past. Hij schijnt vanaf december al te arriveren in Milaan (einde Braziliaanse competitie) en traint dan mee om te wennen. Heel veel zin om deze jongen in actie te zien vanaf januari!
 
khalid3073wx
 
3
17 oktober 2018 om 22:39
Ik weet nog goed dat ik Fan werd van real ze speelden een wedstrijd in de CL tegen Madrid ik was 6 jaar het was zover mijn vader zei en de beelden die ik later heb terug gezien en slechte wedstrijd maar doordat shirt de uitstraling zei ik dit is mijn voetbalclub.