'Patat en frikandellen, voor een goede en vette bodem voor het bier'
Vrijdag, 9 februari 2018 om 23:28

De Graafschap boekte vrijdagavond tegen FC Volendam de derde zege op rij (2-1) en deed goede zaken in de strijd om de periodetitel. Het biertje zal De Superboeren tijdens het carnavalsfeest zodoende nóg beter smaken, maar Henk de Jong zal zeker niet vooraan lopen in de polonaise.

"Deze Fries niet, hoor", zei de trainer op de vraag van FOX Sports of hij ook carnaval gaat vieren. "Hier in Doetinchem kunnen ze het, maar ik weet niet eens hoe dat moet, joh. Of ik ze vrij geef? Ja, wat denk je. Maandag staan ze allemaal in de feesttent", glimlachte de 53-jarige Drachtenaar.

"Ik laat iedereen mooi zijn gang gaan. Maandag gaan we trainen. Dan gaan de jongens aan de patat en de frikadellen voor een goede vette bodem voor het bier. Dan mogen ze naar de Spiegeltent en feestvieren. Dan aan het bier, daar krijgen ze kracht van. En dan dinsdagmiddag weer trainen en zijn we er vrijdag weer klaar voor."

De Graafschap won door een dubbelslag van Mark Diemers en staat nu met 38 punten op de zesde plaats in de Jupiler League. In de derde periode staan de Achterhoekers met negen punten op een gedeelde derde plaats. Jong Ajax heeft tien punten, maar dingt niet mee om promotie en FC Dordrecht staat met twaalf punten eerste.

Meer nieuws
   
22:40
22:40
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
   
22:01
22:01
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
   
21:53
21:53
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
   
21:53
21:53
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
   
21:13
21:13
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
voetbalfreak
 
0
9 februari 2018 om 23:57
De laatste 3 wedstrijden gewonnen echter als je naar de kwaliteit van de selectie kijkt staan ze momenteel te laag op de ranglijst.
 
Litmanen85
 
2
10 februari 2018 om 00:42
Goedzo. Laat ze lekker feesten. Is als ze met zn allen gaan denk best goed eens naar de klöte te gaan. Betere teambuilding dan lasergamen ??