Pogba in de bres voor 'Ome Pat': 'Zelfs in de dug-out een echte leider'
Donderdag, 30 november 2017 om 22:39

Patrice Evra kreeg het begin november, vóór de Europa League-wedstrijd tegen Vitoria Guimarães, aan de stok met een supporter van Olympique Marseille en deelde hem een trap tegen het hoofd uit. De actie van de verdediger had grote gevolgen, want de UEFA schorste hem voor zeven maanden en zijn werkgever zette hem op straat. Evra had bij de fans van Olympique Marseille al weinig krediet, maar Paul Pogba begrijpt daar weinig van.

"Het imago dat hij al had vóór de problemen was niet heel goed, maar hij is echt een gouden gast", aldus de middenvelder van Manchester United. "Hij helpt het team en de staf enorm, hij staat altijd achter je. Zelfs op de bank is hij een persoon die ieder ander aanmoedigt. Die in de dug-out zit en in de kleedkamer komt om met de rest te praten en op te peppen. Een echte leider."

"Hij is een van de weinige spelers die andere spelers aanmoedigt en verder helpt door te zeggen: 'Doe het beter dan ik. Ik wil niet geselecteerd worden. Laat de jonge jongens spelen om progressie te boeken.' Hij is een echte leider, een grote broer voor iedereen. Ome Pat, zoals ik hem noem. Hij is een oom voor iedereen", stelt de Fransman in gesprek met SFR Sport.

Meer nieuws
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Strandjutter
 
10
1 december 2017 om 00:56
"ome Pat" trapte iemand voor z'n kop. Dat is mishandeling, wellicht poging tot doodslag. Meer hoef je niet te weten. Pogba's (en ik hou van hem als Manu supporter) "maar hij is zo lief!" verhaaltje is schattig maar doet niet terzake. Ik hoop Evra nooit meer op een voetbalveld te zien.
 
Leonidass
 
50
1 december 2017 om 01:01
Gaat ook wat ver toch? Ik bedoel, ik praat het niet goed en dit soort dingen doe je niet, maar poging tot doodslag?
 
mikelewis
 
35
1 december 2017 om 01:41
Sommige mensen hebben de neiging nou eenmaal om te overdrijven.
 
Warabe
 
29
1 december 2017 om 06:25
Strandjutter als op de basisschool jouw knikkers werden afgepakt door een jongen uit groep 8 dan noemde jij dat zeker een gewapende overval? Ik praat geweld niet goed maar ik constateer dat iedere man over kan gaan tot geweld als die tot in zijn diepste wordt gekwetst. En vooral wanneer dit herhaaldelijk gebeurt zoals hier het geval was.